Les millors platges a 20 minuts de Barcelona

Les millors platges a 20 minuts de Barcelona

Tu i els teus amics i amigues esteu cansats de la Barceloneta, Nova Icària i la resta de platges de Barcelona? T'has plantejat aprofitar aquestes últimes setmanes de calor per treure partit a altres costes a pocs minuts del centre de Barcelona? Si creus que ja vas tard, vine i visita alguna de les platges que et recomanem, o deixa-les apuntades perquè l'estiu ve que tinguis molta sorra i aigües cristal·lines de les quals gaudir a la Mediterrània catalana.

Al voltant de Barcelona hi ha moltes opcions que ens eviten haver de fer un viatge llarg fins a la Costa Brava o la Costa Daurada i ens permetran gaudir del dia connectant amb el transport públic (autobusos i trens de rodalies, per exemple).

 Platja del Garraf (Sitges)

Sense necessitat d'apropar-te fins l'Ametlla de Mar o el Cap de Creus, la Platja del Garraf, a Sitges, és una de les més visitades durant l'estiu. Allà podràs gaudir de la zona de cases blanques de pescadors (Casetes del Garraf) que s'han rehabilitat per tal d'oferir una imatge tradicional accessible amb transport públic.  

Platja de Castelldefels (Barcelona)

Entre el delta del Llobregat i el massís del Garraf, el litoral de Castelldefels ofereix sorra fina i aigües tranquil·les en dos ambients molt diferenciats entre el dia i la nit: pel dia, la diversió és familiar i entre amics; a la nit, la costa s'omple de festa i bones vibracions fins a altes hores de la matinada.

Platja de Sitges (Sitges)

A Sitges, a més de la Platja del Garraf, tenim una costa molt més IN encara; es tracta de la Platja de Sitges, i el seu gran avantatge és que, per la seva proximitat a la ciutat, aquesta platja manté tots els serveis que et puguis imaginar, i més. 100% recomanable.  

Platja d'Ocata

Bonica, llarga i tranquil·la són alguns dels avantatges que fan d'Ocata una platja molt recomanable. Molt ben situada per anar-hi en rodalies, en autobús i amb cotxe particular, un ambient familiar i un espai fantàstic per la qual cosa és una de les millors platges urbanes a prop de Barcelona.  

Platges de Vilassar de mar

Pel Maresme també, Vilassar ofereix diverses opcions interessants amb baixa ocupació i sorra daurada sense passeig marítim (tallat per les línies del tren de rodalies, a l'estil de la costa de Badalona). És freqüent veure surfers a la recerca d'una bona onada els dies de mar brava. Aquestes són molt bones opcions si no volem allunyar-nos gaire de Barcelona per unes hores, primant distància i mantenint una qualitat més que acceptable per al bany i la diversió. Situat a prop de l'estació de Sants, l'Alberg Pere Tarrés és l'allotjament de Barcelona ideal per descobrir les platges a 20 minuts del centre de Barcelona. T'esperem!  

Photo credit: By Asolepascual(CC BY-SA 3.0), via Wikimedia Commons