Ja no tens excusa! 5 raons per visitar Barcelona

Ja no tens excusa! 5 raons per visitar Barcelona

Encara no t'has decidit per la teva següent destinació turística? No et vindria de gust viatjar a una zona moderna, cosmopolita, amb infinites activitats, un passat ple d'història i un present que es manté a l'avantguarda? Et confessem un petit secret: Barcelona pot ser aquesta ciutat que estàs buscant on relaxar-te, perdre't, gaudir dels teus dies de descans i descobrir aquest encant del que et van parlar entre els carrers vells del Barri Gòtic, aquesta energia que desprèn el seu patrimoni miris per on miris i aquesta modernitat d'espais com el 22 @, el Fòrum Universal de les Cultures i les zones més chic del centre. Si encara estàs indecís o indecisa, aquí van 5 raons per visitar Barcelona que et faran sortir de dubtes    

5 raons per visitar Barcelona

1. Visitar Barcelona és molt més que modernisme

I, no obstant això, Gaudí, Domènech i Montaner, Puig i Cadafalch i molts altres arquitectes, pintors i escultors perviuen entre la Sagrada Família, el Parc Güell, el Palau de la Música i l'Hospital de Sant Pau o les cases modernistes (Casa Milà, Casa Batlló ..) que podem trobar, principalment, als voltants del Passeig de Gràcia. Però hi ha 118 grans obres modernistes i una gran ruta de la qual gaudir! Barcelona és molt més que això, però és l'únic lloc del món on això es troba. No creus que és una raó molt bona?

2. El Barri Gòtic o la història

Engloba i conceptualitza gran part de l'atractiu de la ciutat comtal; carrers d'una altra època que expliquen històries més properes del que creiem: com la metralla de la guerra civil a la façana de Sant Felip Neri; aquí resideix el call jueu, les ruïnes romanes, la Catedral de Barcelona, del segle XIII... El seu contrapunt: Portal de l'Àngel, la Plaça Reial, la Plaça de Sant Jaume, que combinen passat i present, amb diferents tipus de turisme per a tots els públics. Més enllà, trobem la Catedral del mar, la història de la qual ha transcendit fronteres.

3. Vi, cava i locals cool

Entre les grans ciutats del món, Barcelona es presenta amb una oferta pròpia i envejable que aprofita la seva gastronomia; hi ha propostes com el Catalunya Bus Turístic. Vi i Cava proposen un dia de cellers, escumosos, formatges i aperitius per fer inoblidable el nostre pas per la ciutat.

4. Bona temperatura, mar i muntanya

I quina millor raó que aquesta, en realitat? Barcelona té platja i té muntanya! I una visita de diversos dies a la ciutat no hauria de deixar passar la possibilitat de contemplar l'urbs des de Collserola; si no és possible per temps, les vistes des de dalt del Park Güell o la panoràmica de 360º pel Parc del Guinardó ens deixaran sense alè.

5. Perquè t'alegraràs de cercar la teva pròpia raó

Potser vinguis per La Boqueria, els infinits mercats de què disposa Barcelona, les tapes, l'arquitectura, les passejades en veler i catamarà o la diversitat cultural i artística. Vinguis pel que vinguis, marxaràs amb el cor dividit; enamorat d'un espai que es convertirà en punt de referència de la vida mediterrània, i sobretot amb moltes més raons de les que aquest breu article t'ha ofert. Aquestes són les 5 raons per visitar Barcelona.

La millor opció per a allotjar-se a un alberg a Barcelona és l'Alberg Pere Tarrés.