Idees per organitzar un viatge motxiller per Barcelona

Idees per organitzar un viatge motxiller per Barcelona

Si estàs realitzant un viatge motxiller per Espanya i acabes d'arribar a la capital catalana, tens diverses opcions per organitzar la teva visita per Barcelona. El primer que s'ha de tenir en compte a l'hora de planejar un viatge del tipus que sigui són els dies que es pretenen estar a la ciutat visitant i el pressupost de què es disposa. Quan es tracta de viatges motxillers, el que busca la persona que els realitza és visitar una o més ciutats amb el cost econòmic més baix possible. Per això, sempre es recomana allotjar-se en albergs, hostals o motels, ja que són molt més accessibles que els hotels i apartaments. Per als amants de l'art, la ruta de Gaudí és una de les més plaents. En funció del pressupost, conèixer tant l'exterior com l'interior de la Sagrada Família és una experiència molt gratificant i inoblidable. Passejar pel Parc Güell i observar les obres inspirades en la naturalesa, visitar la Pedrera i la Casa Batlló i finalitzar la ruta a la Casa Vicens, per aprofitar i caminar per un dels passejos més concorreguts de la ciutat comtal, Passeig de Gràcia.

Per als motxillers que busquen conèixer els llocs més històrics de la ciutat, fer una ruta pel Barri Gòtic és la millor opció. La Catedral de Barcelona, la façana original del Palau de la Generalitat, les restes del Temple d'August, la Plaça del Rei i la Plaça de Sant Felip Neri són només alguns dels atractius que amaga aquest barri ple d'història i molta bellesa.   Si t'agrada aquesta segona opció, pots aprofitar i passejar per la Rambla de Barcelona. En aquesta zona es troben alguns dels símbols més coneguts de la ciutat, entre els quals destaquen el Mercat de la Boqueria, el Teatre del Liceu, la plaça de Catalunya i, per descomptat, les estàtues vivents del passeig central.

Si disposes de diversos dies, pots dedicar els dos primers a les rutes anteriors i el tercer a conèixer el Barri de Montjuïc i la Barceloneta. Inicia la ruta al segon barri, on es troba el centre comercial Maremagnum, el cinema en 3D IMAX i pots endinsar-te en les profunditats de l'oceà i Mar Mediterrani de l'Aquari de Barcelona. En aquesta part podem gaudir, també, de la platja de la Barceloneta i del monument a Colom. Després, continua fins arribar al Barri de Montjuïc. Aquí disposes d'innombrables atractius, entre els quals destaquen el Castell, la muntanya de Montjuïc, el Poble Espanyol, MNAC i Plaça Espanya.   Els viatges motxillers cada vegada s'estilen més pel baix cost econòmic i la gratificant experiència de conèixer les ciutats a peu de carrer i endinsar-se en els seus racons més secrets.

Autor portada: Isaac Torrontera / photo on flickr