Gaudeix de les discoteques de Barcelona amb el PASS VIP de l’Alberg Pere Tarrés

Gaudeix de les discoteques de Barcelona amb el PASS VIP de l’Alberg Pere Tarrés

Gaudeix de les discoteques de Barcelona amb el PASS VIP de l’Alberg Pere Tarrés! Ballar tota la nit, escoltar bona música i passar-s'ho d'allò més bé són part dels ingredients que t'ofereix la ciutat de Barcelona, reconeguda internacionalment per la seva variada i àmplia oferta nocturna. Ara, conèixer les millors discoteques de Barcelona de forma gratuïta és possible. Només per allotjar-te al Youth Hostel Pere Tarrés, molt ben comunicat pel transport públic, rebràs una targeta PASS VIP, amb la qual podràs accedir gratuïtament als següents locals:  

SUTTON Barcelona C/Tuset, 13 http://www.thesuttonclub.com/ Local amb gran prestigi, situat en una de les zones amb més ambient de Barcelona. Destaca per les seves sessions de Música Dance-House i els seus esdeveniments de Saxo en viu.

KER Barcelona C/Tarragona, 141 http://www.kerclub.com/ Local de referència a Barcelona, de música electrònica amb dues sales, una principal amb pista de ball i una altra més reduïda, amb música funk i disco i zona de còctels.

BOUJIS C/Tuset, 3 http://boujisbcn.com/ Amb música per a tots els gustos. Disposa de DJ residents i convidats i una cocteleria amb música dels 80s i 90s. Boujis arriba des de Londres com el club més exclusiu! 

BIKINI Barcelona Avd/ Diagonal, 547 (Centre Comercial L’Illa Diagonal) http://bikinibcn.com/bikini/ Local amb gran reconeixement a Barcelona, que destaca per la seva varietat musical en les seves dues sales d'estils diferenciats (salsa, música llatina o grans èxits i sessions de funk cover, dance o house) i l'acústica en els seus concerts.

CARPA Barcelona Avd/ Manuel Azaña, 21-23 (a prop de Zona Universitaria, L’Hospitalet de Llobregat) http://lacarpabcn.com/ Amb les seves instal·lacions a l'aire lliure, la seva piscina gegant i les seves dues zones diferenciades on gaudir de música variada (Dance, House, Èxits Electro Llatins, Pop,  Reggaeton i Música Llatina) la Carpa és el lloc de referència de l'estiu a Barcelona.

NICK HAVANNA C/Roselló, 208 http://nickhavannabcn.com/ Situat al centre de Barcelona i en una de les zones amb més ambient de la ciutat, el Nick Havanna destaca pel seu ambient universitari, la seva música comercial i la seva programació setmanal.

Ara que ja coneixes les millors discoteques de Barcelona, gaudeix de la millor música i festa de la ciutat amb el PASS VIP SI t’allotges a l’alberg Pere Tarrés.