Galeries d'art a Barcelona, Barcelona és cultura

Galeries d'art a Barcelona, Barcelona és cultura

Barcelona acull un gran nombre de galeries d'art de reconegut prestigi. A més de les expressives obres de l'artista Antoni Gaudí o de l'emblemàtic Museu Picasso, a la ciutat comtal es poden trobar altres galeries d'art que també són una visita indispensable. Així doncs, et recomanem algunes de les galeries d'art que considerem més significatives de la ciutat, segueix-nos!

Les millors galeries d'art a Barcelona

La Galeria Cosmo és un lloc ideal per començar el nostre recorregut artístic. És un bar amb un gran espai en el qual s'organitzen exposicions. No et perdis la possibilitat de prendre alguna cosa respirant un ambient tan ple de color i d'emoció: et sentiràs un privilegiat. A més, està situat al carrer Enric Granados, un preciós carrer de vianants del característic barri barceloní de l'Eixample.

Una altra galeria d'art amb llarga trajectòria a la ciutat és la Galeria Marlborough, també al carrer Enric Granados. A Espanya es va inaugurar a la ciutat de Madrid per arribar el 2006 a Barcelona. Una altra de les seves galeries és a la ciutat de Londres. Totes elles formen part d'una mateixa iniciativa i, en realitat, passió: l'art del segle XX.

Per citar una altra galeria d'aquest mateix carrer, anem amb la Galeria 3 Punts. La Galeria 3 Punts està especialitzada en promocionar nous artistes i en creacions artístiques veritablement úniques. No deixis de visitar-la, et sorprendrà!

La Galeria Àngels la trobaràs al cor del característic barri del Raval. És un lloc en el qual es mostren obres d'artistes coneguts internacionalment, però a més disposa d'un espai per a projeccions de cinema i vídeo. Et recomanem consultar la seva agenda i gaudir de la visualització dels seus experiments artístics.

La Galeria Joan Prats és una de les pioneres a la ciutat en relació a l'escena contemporània actual. Des de la seva fundació el 1976 continua alimentant les diverses formes d'expressió dels artistes, difonent i promocionant les seves obres. Una galeria amb història que no has de deixar de visitar.

Una altra galeria que ens segueix sorprenent amb les seves exposicions artístiques des de l'any 1991, és la Galeria Trama. Està situada al carrer Petritxol, carrer famós pels seus bars peculiars, botigues de xocolata i altres, també reconegudes, galeries d'art.

La galeria que curiosament es diu com el carrer que t'acabem d'esmentar, és Art Petritxol, que està situada al carrer Consell de Cent. A Art Petritxol podràs gaudir dels mestres dels segles XIX i XX i de les avantguardes històriques. Si vols regalar-te un moment de tranquil·litat, serà el teu lloc.

Per finalitzar, la nostra última recomanació la dediquem a una de les galeries que més espai dóna a artistes joves, la Galeria Joan Gaspar. És un punt de trobada social entre inquiets per l'art i un lloc idoni per conèixer les novetats artístiques més actuals.

Ja has vist que Barcelona és una ciutat en la qual es potencia l'art i les expressions artístiques. Perquè l'art és cultura, i la cultura... està viva!

Foto de Portada: Galería Trama