Festival Jardins de Pedralbes 2019: tot sobre aquesta nova edició

Festival Jardins de Pedralbes 2019: tot sobre aquesta nova edició

La millor música en un entorn únic. Amb una frase tan curta i tan simple es resumeix a la perfecció el que ens ofereix aquest event. Arriba una nova edició del Festival Jardins de Pedralbes en 2019 i, des del bloc de la Fundació Pere Tarrés, volem parlar de tot el que et pots trobar si estàs pensant anar a aquest festival. Esperem que serveixi per a decidir-te!

Informació útil del Festival

El Festival Jardins de Pedralbes conta ja amb set edicions a les seves esquenes. En edicions anteriors, s'han pujat al seu escenari artistes com Julio Iglesias, Kool & The Gang, Pet Shop Boys, Josep Carreras, The Cramberries o Miguel Ríos. La varietat musical està assegurada.

Artistes

Aquesta edició del Festival Jardins de Pedralbes de 2019 se celebrarà del 5 de juny al 15 de juliol de 2019. Una edició que promet, i molt. Los Planetas (sinfònic), El Cigala, Mariah Carey, Ana Belén, Joss Stone, Giorgio Moroder, Gipsy Kings, Izal, Kraftwerk, Il Divo, Juanes, Roger Hodgson (Supertramp), Gilberto Gil, The Beach Boys... I com artista convidat, ni més ni menys que Woody Allen, que actuarà amb la seva banda, The Eddy Davis New Orleans Jazz band. Com pots veure, la varietat i la qualitat musical, estan plenament assegurades.

Les entrades

Els preus de l'entrada varien en funció de cada artista i de la zona en la que es vulgui gaudir del concert. L'auditori té dos grans zones perfectament diferenciades: per una part, les localitats ubicades a Platea i Lateral de Platea i, per una altra, les localitats de Tribuna.

El públic

El Festival Jardins de Pedralbes en 2019 té un enfoc clarament variat, tot i que centrant-se principalment en un públic adult de certa edat i és també perfecte per a famílies.

Altres atractius

Ofertes gastronòmiques de la mà dels millors restaurants de la ciutat, sessions de DJ després de cada concert per seguir gaudint de la música en una gran terrassa a l'aire lliure i, per suposat, molts artistes convidats abans de cada actuació principal per conèixer la música més emergent. Mai us faltarà un pla!  

Espai del Festival Jardins de Pedralbes

Els jardins de Pedralbes conten amb una extensió impressionant, equivalent a les dimensions de, aproximadament, 8 camps de futbol. Dins del seu gran terreny conflueixen una multitud de jardins a on es presenten diferents estils decoratius. Com a punt en comú de tots ells, la pau, la tranquil·litat i la vida que desprèn cadascun dels seus racons. Un lloc que convida a la reflexió, a la calma. Un lloc, també, romàntic, si vas en parella. Però a l'hora, quan marxes, queda aquest petit regust a misticisme que és el que ho converteix en un lloc certament inoblidable.

Tant del Festival Jardins de Pedralbes de 2019, com del d'altres anys, destaquen elements artístics i arquitectònics com la Pèrgola o la Font d'Hèrcules, ambdues de Gaudí. Però, sobre tot, destaca la natura: una flora diversa i variada entre les que destaquen alguns dels seus majestuosos arbres com, per exemple, els seus reconeguts cedres de l'Himalaia. Existeixen 23 en aquests jardins i arribar a assolir els 40 metres d'alçada. Sens dubte, es tracta d'un lloc idílic per a un festival amb la millor música.

I què dir del Palau de Pedralbes i els seus parcs confrontants? Es tracta del lloc exacte en el que es desenvolupa el Festival Jardins de Pedralbes aquest 2019. Té el seu origen en l'incendi de l'anterior edifici que existia i que era la residència dels reis en molts dels seus períodes de vacances i en les seves diferents visites a la zona. Després d'aquest incendi, el que aleshores era l'alcalde Joan Antoni Güell va decidir rehabilitar-lo i construir una residència, que li seria cedida de nou al rei el 1926, que aleshores era Alfonso XIII. Actualment, la seva gestió depèn de la Generalitat, ja que l'Ajuntament va cedir el seu ús l'any 2004.

L'auditori

L'element principal d'aquest festival és el seu auditori, que permet una acústica nítida, impecable. L'escenari està situat just al davant de la façana del Palau de Pedralbes, oferint als espectadors una bonica estampa mentre escoltes als teus artistes musicals preferits el que, unit als seus esplèndids jardins, dota d'un magnetisme encara major a l'event.

Un festival sota les estrelles, amb alguns dels millors artistes, des d'actuals fins a autèntics mites de la música. Tot això emmarcat dins d'un privilegiat entorn. A més, si busques allotjament per a venir al festival, res millor que el nostre Youth Hostel Pere Tarrés en Barcelona . Què més es pot demanar? Vols desconnectar de la rutina diària a la ciutat i, a l'hora, gaudir de la millor música del món? El Festival Jardins de Pedralbes 2019 t'espera.