Què fer aquest estiu a Barcelona?

Què fer aquest estiu a Barcelona?

Ja tens els teus plans preparats per passar aquest nou estiu a Barcelona? Ja has trobat un hostal a la ciutat en el que gaudir de tot el seu encant? Potser, al contrari, no has tingut temps de planificar-ho encara. O potser vinguis de visita al llarg dels mesos més calurosos de l'any. En qualsevol cas, hem volgut preparar unes quantes idees que podrien ajudar-te a organitzar uns dies de descans i oci.

Les nits de somni a l'estiu

Les nits d'estiu a Barcelona poden ser especialment màgiques. La combinació de temperatura perfecta i la brisa marina, sumat a l'ambient nocturn de la ciutat crea una atmosfera única. Aprofitant aquest moment pot ser que vulguis gaudir d'una visita nocturna a la Pedrera amb el tour “La Pedrera Night Experience”. En la qual podràs gaudir d'una manera única els diferents espais de la Pedrera com els patis de Passeig de Gràcia i Provença, l'Espai Gaudí (a les golfes) i el terrat. Finalitzant amb una exposició audiovisual màgica a la terrassa d'un dels edificis més famosos de la ciutat.

Una altra proposta, gratuïta en aquest caso, és una visita a la Font Màgica de Montjuïc, en la que cada tarda-nit podràs gaudir dels bonics espectacles de llums i colors amb elaborades coreografies. L'horari d'estiu és de 21.30-22.30 i, a més, podràs gaudir d'espectacles especials els dies 21,22 i 23 de setembre.

Els festivals d'estiu a Barcelona

Un altre dels atractius de l'estiu a Barcelona són els festivals de música que se celebren a la ciutat al llarg dels meses més calurosos. D'aquesta manera podràs trobar festivals de talla mundial com el Sónar 2019, el qual se celebra entre els dies 18 i 20 de juliol amb una forta tradició de música electrònica.

Una altra opció molt interessant és el famós festival “Jardins de Pedralbes”, celebrat entre el 5 de juny i el 15 de juliol. Oferint una combinació de jardins, menjar, beguda i la visita d'excel·lents artistes nacionals i internacionals com Izal o Diego el Cigala.

Una visita cultural?

I sense oblidar-nos dels amants del cinema, teatre, art i cultura en general; volem mencionar l'impressionant Grec Festival de Barcelona. Celebrat, com cada any, en el Teatre Grec del Montjuïc, ens ofereix, en aquesta 43º edició, una amplia varietat d'activitats a les que acudir. L'anomenat “festival més internacional de Barcelona” ens permet participar en 29 activitats de teatre, 15 d'escena híbrida, 28 de música, 15 de dansa, 5 de circ i 2 de cinema. A més de presentar activitats dirigides al públic jove i altres preparades per a tota la família. Inclús prepara activitats paral·leles al llarg de la ciutat.

Podràs gaudir d'un total de 94 espectacles i 436 funcions repartides entre el 26 de juny i el 31 de Juliol.