Esdeveniments que no et pots perdre si estàs a Barcelona aquest estiu

Esdeveniments que no et pots perdre si estàs a Barcelona aquest estiu

Són moltes les activitats que s'organitzen a Barcelona durant els propers mesos d'estiu, festivals, festes, concerts, propostes culturals, i molt més! Perquè no et perdis entre tanta oferta, et recomanem els esdeveniments més destacats que s'han organitzat. Ens acompanyes?  

Començarem amb les festes d'alguns dels barris de la ciutat. Les Festes del Barri de Gràcia són una celebració per la porta gran perquè són les festes d'un dels barris amb més història. S'organitzen activitats com concerts, tallers infantils... Però el que més ens agrada són els seus carrers decorats pels veïns del barri. Comencen el 15 d'agost.  

Seguim amb les Festes del Barri de Sants. També criden l'atenció els seus carrers decorats i les seves activitats i propostes lúdiques i educatives. A més, se celebren un cop finalitzades les festes de Gràcia, és a dir, durant la tercera setmana d'agost.  

Una altra de les festes que us recomanem són les Festes de Sant Roc, és la festa del Barri Gòtic, que se celebra a mitjans d'agost. Podràs degustar una bona xocolata o comprar productes en la seva coneguda fira d'artesania; també podràs gaudir del dolç típic de Sant Roc: els panellets! Sopar amb estrelles és un esdeveniment molt recomanable organitzat per l'Observatori Fabra. T'emocionarà si t'agrada l'astronomia, també si encara no l'has descobert! Inclou sopar, visita guiada a les seves instal·lacions i observació astronòmica amb telescopi. Un esdeveniment que se celebra a la ciutat catalana, i que és màgic per naturalesa és la Festa de Sant Joan, la nit del 24/06. La Revetlla de Sant Joan o la Nit de foc ens anuncia el principi de l'estiu i s'allarga fins a la matinada. Podràs gaudir d'aquesta nit única en els carrers o platges de moltes zones de Barcelona.

Els vespres Inèdits obre les terrasses dels hotels a tots els públics i s'organitzen activitats que podeu gaudir mentre us preneu alguna cosa o fins i tot si us doneu un bany a la piscina de l'hotel. Aprofita per viure el teu vespre cinc estrelles! Però, es celebren festivals aquest estiu a Barcelona? Sí, us en destaquem diversos. El Piknic Electronik és un festival de música electrònica a l'aire lliure al qual assisteixen destacats DJs del panorama internacional. Se celebra els diumenges de juny a setembre al Parc de Montjuïc, als Jardins Joan Brossa.  

El Festival de Pedralbes és un altre dels festivals amb renom. Té un cartell de luxe i se celebra en un lloc impressionant i amb veritable encant: Pedralbes. S'inicia el 11/06 fins al 15/07. Per als amants de la música també s'organitza un esdeveniment imprescindible amb gairebé 30 anys d'història: el Guitar BCN Festival. Se celebra al juliol en llocs com el Palau de la Música Catalana o l'Auditori. A aquests festivals s'afegeixen concerts en espais verds de la ciutat. Són gratuïts i d'entrada lliure, durant els mesos de juny a agost.

Si t'agrada l'esport, pots gaudir d'un esdeveniment esportiu per excel·lència: el Trofeu Joan Gamper i la Supercopa d'Espanya. Es presenta a l'equip del Barça i es pot veure els jugadors d'un dels millors equips del món. A més a més és una oportunitat d'assistir als partits de la Supercopa! És de mitjans a finals d'agost al Camp Nou. Per als amants de la fotografia un esdeveniment cultural reconegut mundialment al qual us recomanem assistir és l'Exposició Wildlife Photographer of the Year, al CosmoCaixa fins al 11/09. Podràs veure impressionants fotografies de naturalesa! Per acabar, si el que voleu és cinema a l'aire lliure, les sessions s'organitzen a l'esplanada del Castell de Montjuïc, al Pati de les Dones, i a la platja de Sant Sebastià. Sí, Barcelona és una ciutat activa i ... a l'estiu podreu gaudir-la com mai!