Entrevista a un membre de l'equip del Youth Hostel Pere Tarrés

Entrevista a un membre de l'equip del Youth Hostel Pere Tarrés

Es diu Iris van der Weide i és holandesa . Llicenciada en turisme, fa 5 anys que treballa com a recepcionista en el Youth Hostel Pere Tarrés de Barcelona. Es declara com una enamorada d'aquesta ciutat, a la qual li encanta viatjar i conèixer gent de tot el món. Per això creu que està en el lloc adequat, portant a terme un treball que ¡li apassiona! Parlem amb ella perquè ens expliqui què fa exactament al Youth Hostel Pere Tarrés i ens doni la seva visió sobre Barcelona.

Quina és la teva feina diària al Youth Hostel Pere Tarrés?

Em dedico a gestionar les entrades i sortides dels hostes, però també faig de "guia turística”, donant informació sobre la ciutat i sobre què es pot fer en ella; a més de tasques més administratives, com contestar els emails que rebem, entre d'altres.

Què és el millor de treballar al Hostel ?

M'encanta el poder conèixer a molta gent, d'altres països i cultures, i poder informar-los sobre la ciutat i transmetre'ls com és d’especial Barcelona.

Per a tu quin és el millor espai del Hostel?

A mi m'encanta la terrassa, sobretot ara que comença el bon temps és una meravella! A més té accés al wifi de l' alberg, o sigui que pots estar tranquil·lament connectat a Internet, relaxat...

Què creus que diferencia el Youth Hostel Pere Tarrés d'altres albergs de Barcelona?

Les nostres habitacions estan genials, són àmplies i tenen bany propi. A més, la zona on es troba el Youth Hostel Pere Tarrés és molt tranquil·la, però alhora té totes les comoditats. Molt a prop hi ha el centre comercial de l'Illa Diagonal, amb moltes botigues, bars i restaurants; a menys de 5 minuts a peu hi ha el metro, l'L3, que permet als clients de l' alberg arribar a tots els punts de Barcelona. Però sobretot destacaria el bon rotllo que hi ha en aquest alberg, que et fa sentir com a casa!

Què és el primer que fan els clients en arribar?

Connectar-se al nostre wifi gratuït!

I què solen preguntar a la recepció del Hostel?

Primer per les instal·lacions de l'alberg, per això els fem un petit tour, i després demanen informació turística de Barcelona i també dels voltants. Hi ha tantes coses a fer a Barcelona que necessiten assessorament .

S'ha allotjat al Youth Hostel Pere Tarrés algú conegut?

Siiiii , sempre ho explico perquè em va fer molta il·lusió! Va estar aquí amb nosaltres el cantant Antonio Orozco, que va tocar la guitarra amb uns nens que estaven allotjats que formaven part d'un grup de música de Sud Amèrica. Farà uns 7 anys, però encara ho recordo! Va ser genial!

Quina és la visita que més recordes?

Cada any, coincidint amb el Saló del Manga de Barcelona, s'allotgen a l'alberg molts nois i noies que vénen a visitar-lo. És impressionant veure com es disfressen dels seus personatges favorits de dibuixos japonesos; el hostel s'omple de color i és molt divertit!

Per acabar, juguem a completar frases: Un/a noi@ jove que viatgi a Barcelona no pot deixar de visitar...

A part dels monuments més importants de la ciutat, com la Sagrada Família, la Casa de Gaudí, el Parc Güell, Montjuïc, etc. ha de visitar el casc antic i explorar barris tan especials com el de Gràcia. Jo sempre els recomano reservar uns dies per conèixer els voltants, com la muntanya de Montserrat, les ciutats de Girona i Sitges i la fantàstica Costa Brava.

Barcelona és la ciutat perfecta per...

Gaudir en tot moment i lloc! Ja sigui a la platja, a la muntanya, de la cultura, de la gastronomia...

En una recepció d'un Youth Hostel no pot faltar...

L'alegria, la confiança i la professionalitat, és clar. Si, com Iris comenta, voleu viatjar a Barcelona, allotjar-vos en un alberg tranquil i sentir-vos com a casa no dubteu en visitar el Youth Hostel Pere Tarrés, una aposta d'allotjament segura!