Els principals festivals de música de Barcelona

Els principals festivals de música de Barcelona

Barcelona és una ciutat amb una gran versatilitat pel que fa l'oferta cultural i la proposta d'oci.No és d'estranyar que a més de comptar amb molts dels millors museus d'Espanya i celebrar algunes de les competicions esportives més importants, ofereixi els millors festivals de música del país. Una multitud de gent va cada any a Barcelona per gaudir de la seva música preferida en viu i en directe. Si tu també ets un amant de la música, tot seguit et mostrarem una llista amb els principals

Festivals de Música de Barcelona per facilitar-te l'elecció i que no et perdis ni un!

Sónar Festival. 

És el festival musical més important de Barcelona i un dels principals espectacles musicals del món. És el Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art i cada any acull a milers i milers de visitants. Ofereix concerts de música electrònica i experimental i reuneix tant a músics emergents com a artistes més consolidats i reconeguts mundialment. Se celebra al mes de juny i proporciona tres dies intensos de la millor música. Chic, Neneh Cherry o Röyksopp són els últims artistes que se sumen al cartell d'aquest any, en el qual destaquen noms com Massive Attack, James Murphy, James Holden, Richie Hawtin, 2manydjs, entre d'altres.

Primavera Sound Festival.

 És el referent del festival urbà i un dels principals festivals musicals de Barcelona. El Primavera Sound ofereix concerts d'artistes independents i de bandes alternatives, tant nacionals com internacionals, amb una gran trajectòria musical. Per a l'edició de 2014, del centenar de grups participants, destaquen artistes com Metronomy, Arcade Fire, Stromae, i els tan esperats Pixies. És una de les cites indispensables per als melòmans més acèrrims.

Mas i Mas Festival.

 Se celebra durant el mes d'agost i s'ha convertit en un clàssic de les nits d'estiu. Ofereix al voltant de 70 concerts de tot tipus de música: jazz, techno o el flamenc, entre els quals trobem propostes de gran interès. És un dels festivals de música més esperats de la ciutat comtal perquè proporciona actuacions d'una qualitat sorprenent en diverses sales com el Palau de la Música, Jamboree, o la Sala Apolo, entre d'altres. És un dels festivals més avalats pel públic que hi ha a la ciutat.

Festival Internacional de Jazz. 

T'agrada la música jazz? Si és així, el Festival Internacional de Jazz no només és un dels principals festivals musicals de Barcelona, sinó que és un dels més importants d'aquest gènere de tot el món.

Altres festivals musicals de Barcelona. 

A més dels anteriors, hi ha altres festivals de música que cal destacar tant per la seva qualitat en la proposta com per l'èxit que tenen entre el públic com el Cruïlla Barcelona, el Festival de Guitarra, De Cajón! Festival Flamenc de Barcelona i el Let 's Festival.Aquests són els principals festivals de música de Barcelona que t'oferiran les millors actuacions musicals durant tot l'any.