Els museus més curiosos de Barcelona

Els museus més curiosos de Barcelona

Barcelona és una de les ciutats amb més vida cultural d'Espanya. La major prova d'això és el gran nombre de museus que té, més de 50. Sens dubte els més importants són el Museu d'Art Contemporani, el Museu Picasso i el Museu d'Art Nacional. Segur que si has viatjat a la ciutat comtal has visitat aquests museus però, no t'agradaria descobrir altres museus menys turístics de la ciutat? Que no siguin coneguts no implica que no siguin recomanables. Així que t'animem a descobrir la ciutat de veritat i a que t'endinsis en els museus més curiosos de Barcelona.

  • Museo de la Xocolata. La xocolata és la debilitat de moltíssimes persones, si estàs entre elles, no pots perdre't el museu més dolç de tot Barcelona. Mostra tots els aspectes que envolten la cultura del cacau, des de la seva història i propietats fins a la seva manera de fabricació. El Museu de la Xocolata exposa figures fetes amb tot tipus de xocolates, i compta amb activitats i tallers dirigides tant a nens com a adults. Escaparàs de la temptació d'aquest museu?
  • Museo de Carrosses Fúnebres. T'apassiona la història? Si és així, aquest museu t'encantarà. Sens dubte, el Museu de Carrosses Fúnebres és un dels més curiosos de Barcelona per la seva temàtica i esgarrifosa col·lecció. Aquest museu presenta una col·lecció privada formada per un total de 19 peces, totes elles originals. Aquest museu és curiós perquè és l'únic museu de tot Europa d'aquest tipus. No et pots perdre un dels museus més exclusius de Barcelona! Si vols veure altres museus històrics, et recomanem que visitis altre museu igual de curiós, el Museu del Mamut. T'encantarà descobrir la història d'aquest extingit animal.
  • Teatro Museu del Rei de la Màgia. Misteri, il·lusionisme, endevinació, seducció, ocultisme i, en general, màgia, és el que trobaràs al museu més fascinant de Barcelona. El Teatre Museu del Rei de la Màgia és el temple l'il·lusionisme. L'acurada decoració i els detalls de l'exposició faran que t'endinsis en un món màgic ple de misteri. Descobreix aquest curiós museu i practica els trucs més sorprenents!

  Photo credit: urgetopunt / Foter / CC BY-NC-SA