Els monuments més importants de Barcelona

Els monuments més importants de Barcelona

La ciutat de Barcelona ha aconseguit seduir milions de turistes amb la seva espectacular arquitectura, amplis carrers impregnats d'història, i el seu meravellós paisatge mediterrani que deixa embadalit a tot aquell que el contempla. Encara que són molts els elements que conformen aquesta preciosa ciutat, el factor principal que ha atorgat a Barcelona la seva fama i reconeixement és, sens dubte, els seus monuments. La ciutat recull innombrables obres de les tres grans corrents artístiques, romànica, gòtica i, sobretot, modernista. A continuació et mostrem una llista dels monuments més importants de Barcelona que no et pots perdre si decideixes visitar Barcelona. Descobreix-los!  

  • La Sagrada Família. És el símbol de Barcelona per excel·lència. L'obra mestra de l'artista modernista, Antoni Gaudí, s'ha convertit en el monument més important de la ciutat comtal. Deixa't seduir per la creativitat del seu autor, endinsa't en la naturalesa que Gaudí va reflectir a l'interior del temple i contempla les seves majestuoses façanes.
  • La Catedral de Barcelona. La Catedral de Santa Eulàlia, coneguda popularment com la Catedral de Barcelona, ​​és el monument gòtic més important de Barcelona. Endinsa't a la catedral i quedaràs totalment enamorat de tots i cadascun dels seus elements. Et recomanem que contemplis l'òrgan que es troba a la galeria superior, a sobre del portal de Sant Ivo i sota el campanar, és una peça històrica magnífica que no et pots perdre.
  • Arc de Triomf de Barcelona. L'obra de l'arquitecte Josep Vilaseca i Casanovas va ser construïda el 1888, amb motiu de l'Exposició Universal, i va esdevenir una de les grans icones de Barcelona. El monument, de proporcions clàssiques, compta amb una impressionant ornamentació d'escultures que simbolitzen el respecte de la ciutat de Barcelona cap a la resta de províncies i nacions que van participar en l'Exposició. 
  • La Pedrera y la Casa Batlló. Després de la Sagrada Família, la Pedrera, o Casa Milà i la Casa Batlló són les obres més rellevants de Gaudí. És per això que aquests edificis es consideren dos dels monuments més importants de Barcelona. Els seus colors, vitralls, formes onejants, cornises volants i peculiars balconades, entre molts altres elements, t'encantaran i deixaran meravellat. 
  • El Palau de la Música Catalana. L'obra de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner és, sens dubte, un dels monuments modernistes més importants de Barcelona. És una de les sales de concerts més coneguda del món i, el 1997, va ser declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. El seu tret més característic és la façana principal per la seva vidriera decorada amb mosaics. T'animem a que recorris el seu interior i descobreixis el que passa quan la llum del sol travessa l'espectacular vidriera.

Visita dels monuments més importants de Barcelona i descobreix la història que els envolta!