Els millors restaurants mexicans de Barcelona, ¡que viva Mèxico!

Els millors restaurants mexicans de Barcelona, ¡que viva Mèxico!

La cuina mexicana fa temps que va arribar a Barcelona i era lògic. Ha arribat per instal·lar-se! Fajitas, burritos, nachos, quesadillas, tacos, guacamole ... obren la gana a qualsevol, oi? És una gastronomia que relacionem amb sabors intensos, amb alegria i amb molt de color. Avui et recomanem alguns dels millors restaurants de cuina mexicana de Barcelona, ​​anima't a conèixer-los! 

TOP 4 RESTAURANTS MEXICANS DE BARCELONA

Malpaso és un restaurant que podríem anomenar ultracool i súper recomanable.

Per què? Està al costat de l'editorial Malpaso, coneguda per publicar joies d'autors poc coneguts, assajos dels imprescindibles... Literatura de la que ens agrada! Això confereix al lloc un entorn privilegiat. Està regentat per Salvador Barba, que és mexicà. Encara que no et semblarà un restaurant mexicà, quant tinguis la carta a les teves mans t'enamoraràs de l'oferta gastronòmica del restaurant.

Enchiladas, tacos, sopa de tortilla de blat cruixent, tonyina Moctezuma ...

Tingues present el menú del migdia que està bé de preu i té una bona relació qualitat-preu. Ah, i no te’n vagis sense tastar els seus postres! Oaxaca el trobaràs al barri del Born, a prop del port. Està regentat per Joan Bagur, qui té 15 anys d'experiència culinària mexicana, imagina't! Per a l'elaboració dels seus plats es basa en processos culinaris antiquíssims, combinats amb tècniques contemporànies d'avantguarda. Això és veritable màgia i la resta són tonteries!

Et recomanem el Taco Rosarito, la Cochinita Pibil, el Aguachile amb mango, el Boquinete fregit... Si tens temps, acosta't a la seva taverna, trobaràs 200 varietats d'autèntic mescal orgànic d'origen mexicà, atreveix-te! Niño Viejo és també un gran restaurant mexicà que trobaràs a prop de la Plaça Espanya de Barcelona. Albert Adrià i Paco Méndez ofereixen alta cuina i plats estremadament sorprenents com la quesadilla de tòfona amb ceps, la vedella wagyu amb mole chichilo, pollastres amb adob de achiote ... La columna vertebral d'aquest restaurant és l'atmosfera que aconsegueix traslladar-te i la seva oferta gastronòmica mexicana inigualable.

D’aquest restaurant tampoc te’n vagis sense tastar les seves postres de la casa! L'objectiu de Niño Viejo és que et transportis a un altre estat, on domini la tranquil·litat, goig i felicitat més absolutes, estem segurs que ho aconsegueixen! El restaurant La taquería el trobaràs al barri de la Sagrada Família. Sí, està clar, a Barcelona pots trobar un petit Mèxic. En la seva decoració predominen els colors vermell, verd i blau, és alegria pura!

En la seva variada carta predominen els sabors asteques, amb protagonisme, extremadament intensos! Nosaltres et recomanem els tradicionals tacos amb la carn marinada amb suc de taronja, pinya, vinagre, tomàquet i espècies, un alambre ranxera, quesadillas cruixents, cazuelitas... Viatjar mai va ser més fàcil, no creus? Aquests restaurants especialistes en cuina mexicana