Els millors cinemes de Barcelona

Els millors cinemes de Barcelona

Barcelona és una de les ciutats amb més oferta cultural i d'entreteniment del món. A més de comptar amb més de 50 museus i innombrables obres d'art distribuïdes per tota la ciutat, es caracteritza per reunir entre el centre i l'àrea metropolitana infinitat de sales de cinema on s'emeten tot tipus de pel·lícules. I és que la millor manera de gaudir d'un film segueix sent a través de la gran pantalla, per la màgia i espectacularitat que desprèn. Si ets un amant del setè art i t'agradaria conèixer els millors cinemes de Barcelona, a continuació et mostrem una selecció de sales variades.

  • Cinema Urgell. Amb una única sala de cinema, és un dels més grans de tot el país i emblemàtics de Barcelona. Aquesta sala cinematogràfica té capacitat per a més de 1.800 persones i emet tant estrenes com pel·lícules realitzades entre els anys 70 i 90. Si has decidit viatjar a la ciutat comtal i t'agradaria conèixer cada un dels seus clàssics, sens dubte, aquesta sala no pot faltar la teva llista de visites.
  • Club Coliseum. Igual que l'anterior, només compta amb una sala però de dimensions molt més reduïdes. Destaca com un dels millors de Barcelona per la seva gegant pantalla, a través de la qual sentiràs que formes part de la pel·lícula.
  • Aribau Club. Tot i ser un dels cinemes més petits de la ciutat, amb dues sales, Aribau Club ofereix pel·lícules en 3D en una d'elles i dels films més ben valorats pels crítics en l'altra. A més, un cop l'any, cedeix les seves sales al conegut festival de documentals musicals In-Edit. D'altra banda, també ressalta Aribau Multicines, situat al carrer Aribau.
  • Arenas Multicines. I si el que vols és l'espectacularitat dels cinemes moderns, l'Arenas Multicines és el que busques. Compta amb 12 sales, projecció en 3D i la millor qualitat en so i imatge.
  • Cinesa Diagonal Mar. Per la seva banda, Cinesa Diagonal Mar és un dels més apreciats pels barcelonins per la qualitat de les emissions. Així mateix, també destaquen Cinesa Heron City, Cinesa La Maquinista i Cinesa Parc Vallès, a l'àrea metropolitana.
  • Cinemes amb pel·lícules en V.O. Per als amants del cinema en versió original, la ciutat comtal també compta amb sales que emeten aquest tipus de pel·lícules. Les més destacables són les del cinema Verdi, Yelmo Cines Icaria, Méliès i Renoir Les Corts.
  • Imax Port Vell. Finalment, cal destacar la projecció en 3D de l'Imax de Barcelona. Encara que les pel·lícules emeses no formin part de les favorites del públic, els efectes tridimensionals són espectaculars.

Autor: Nicoletto (que te meto) / photo on flickr