Els llocs més fotografiats de Barcelona

Els llocs més fotografiats de Barcelona

No va ser cap gran estudi d'una agència de màrqueting, sinó Instagram qui ens va revelar a finals de l'any passat els llocs més fotografiats de la ciutat de Barcelona! I sis d'ells estan entre els deu que reben més instantànies de tot Espanya! Tens curiositat per saber quins han de ser o ja t'imagines algun d'ells? Veiem quants has encertat!

Descobreix els 6 llocs més fotografiats de Barcelona

1. El Park Güell (168.068 fotografies)

El que havia de ser una zona residencial lluny del centre de la ciutat s'ha convertit cent anys després en un dels atractius turístics d'Espanya sencera. Del Teatre Grec al famós drac a l'escalinata o el colorit recorregut que connecta fins als Jardins d'Àustria... Tot un tresor!

2. Camp Nou (153.461 fotografies)

Hi deu haver molt futboler, perquè el Camp Nou és el segon lloc a nivell estatal! L'estadi del F.C. Barcelona s'ha fotografiat més de 150.000 a Instagram. Què tal una nit de futbol o un dia recorrent tots els seus secrets a través del tour que ofereix el club per tots els racons de la seva zona esportiva?

3. Sagrada Família (128.039 fotografies)

L'altra cara de l'emblemàtic Antoni Gaudí també capta moltes de les mirades dels turistes de tot el món. La Sagrada Família, l'estructura, la decoració, la llum, el simbolisme... Amb grues que l'acompanyen des de fa dècades i que només es mantindran per deu anys més a sobre.

4. La Rambla de Barcelona (78.724 fotografies)

Amb un gran conflicte entre els habitants de la Ciutat Vella que critiquen l'actual Rambla i un turisme que segueix desgastant el camí de la Plaça Catalunya fins al mar, i viceversa. Un espai que també connecta dos mons entre el Barri Gòtic i el Raval, que és bressol de multiculturalisme, de cuina fusió, de quioscs de flors, de música, de gastronomia... El Liceu, la Boqueria, al Palau de la Música Catalana... i també els carrers, sobretot els carrers que serpentegen, i la Rambla.

5. Plaça de Catalunya (56.512 fotografies)

I molt a prop, la Plaça Catalunya. La plaça entre les places. La plaça assetjada eternament per coloms, i el punt que uneix l'Eixample amb el primer districte de la ciutat. Un lloc de descans, de reunió, de parada, de connexió... i un dels punts més fotografiats de Barcelona i de tot Espanya també.

6. Platja de la Barceloneta (48.778 fotografies)

I si hi ha platja, serà per gaudir-ne. Perquè moltes coses tindrà Barcelona, però de mar no ens queixarem! Per accessible, renovada i per un capvespre a la sorra... La Barceloneta és una de les costes més fotografiades del món. Sobre en quina posició es troben altres dels llocs més fotografiats de Barcelona, com la Serra de Collserola, els famosos búnquers del Carmel, les places de Gràcia i de Santa Caterina o del Born, només podem dir que... Segur que apareixen en un bon grapat d'instantànies, d'això no en tenim dubte! Si véns a Barcelona no et pots perdre els llocs més fotografiats de Barcelona, l'Youth Hostel Pere Tarrés és el millor alberg de Barcelona on allotjar-te i gaudir de la ciutat. T'esperem!