Els llocs més turístics de Barcelona

Els llocs més turístics de Barcelona

Diuen que qui la visita una vegada, acaba repetint. Barcelona és una ciutat cosmopolita amb una oferta increïble, àmplia i variada, tant pel que fa a activitats culturals com de lleure. Tant és així, que és difícil destacar només uns indrets. Tanmateix des del blog de la Fundació Pere Tarrés, hem realitzat la nostra llista particular tenint en compte tot el que els viatgers busquen. I és que, sens dubte, la ciutat comtal té molt a oferir als seus visitants. Comencem amb la nostra llista dels llocs turístics de Barcelona.

Llocs més turístics de Barcelona: els imprescindibles!

Per als amants de la platja i de la muntanya. Per a qui li agradi les visites culturals per veure grans obres i monuments o per a qui prefereixi passejar i gaudir del millor ambient urbà. Per a amants de l'esport o de la gastronomia. Per als qui s’estimen més tenir opcions il·limitades per a tots els gustos. Tot seguit teniu la nostra llista dels llocs turístics de Barcelona.

Platja de la Barceloneta

Per la seva cèntrica localització i el seu gran atractiu, aquest és un dels llocs més turístics de Barcelona, sobretot quan fa bon temps. En època primaveral i estiuenca, no hi ha un lloc millor on relaxar-se i desconnectar. A més de gaudir del sol a la platja, podràs degustar plats deliciosos en alguns dels millors restaurants de Barcelona o gaudir de diferents activitats esportives (vòlei, tennis de taula, activitats nàutiques, zona de gimnàstica, etc.). I els amants de la lectura estan d'enhorabona, ja que la platja de la Barceloneta gaudeix del servei de “biblio-platja”.

La Rambla

Si t'agrada passejar, recórrer aquest carrer que fa una mica més d'un quilòmetre és una delícia. És per això que és una de les activitats més recurrents dels turistes que visiten Barcelona. Música, locals de tota mena, comerciants i artistes que creen un ambient urbà molt especial. Aprofitant el teu passeig per la Rambla, pots visitar el Gran Teatre del Liceu o el Mirador de Colom.

I, si t'agrada menja bé, en aquesta zona hi ha al Mercat de la Boqueria, un lloc amb gairebé dos segles d'història i que, actualment, té més de 300 parades per degustar els millors productes locals.

Barrio Gòtic

Una altra de les visites imprescindibles si t'agrada passejar. És un plaer recórrer-hi cada plaça i cada carrer. Curiosament, es va aixecar sobre restes romanes, que van desaparèixer a mesura que es van anar aixecant diferents esglésies i obres arquitectòniques d'estil gòtic, entre les quals destaca la Catedral de Barcelona.

Camp Nou

L'estadi del FC Barcelona s’ha convertit, especialment en els últims anys, en un dels llocs més turístics de Barcelona. Si vols visitar-lo, a la pàgina oficial del FC Barcelona pots aconseguir una de les Camp Nou Experience disponibles: visitar el museu, trepitjar la gespa i recórrer cada racó d'un dels millors estadis del món.

Montjuïc

Per una mica més de deu euros, pots veure la ciutat des d'un telefèric, cosa que val la pena. A més, a Montjuïc hi ha un altre dels grans estadis de la ciutat: l'Estadi Olímpic. També podràs visitar algun dels museus de la ciutat, entre els quals destaca el MNAC (Museu Nacional d'Art de Catalunya).

Tibidabo

Igual que Montjuïc, és una altra opció magnífica per gaudir de belles vistes de la ciutat des de l'altura d'una muntanya. De fet, amb 512 metres d'altura, és el cim més alt de Barcelona, A més, pots aprofitar la pujada per visitar altres atractius de la zona, com el Temple del Sagrat Cor o la Torre de Collserola, construïda amb motiu dels Jocs Olímpics celebrats a Barcelona el 1992. Si visites la ciutat amb nens, aquí hi ha el Parc d'Atraccions del Tibidabo, el primer que es va inaugurar a Espanya.

Park Güell

Eusebi Güell era molt amic i mecenes de Gaudí, creador d'aquesta fantàstica obra. Si vols veure-hi tots els racons, el millor és que hi facis una visita guiada, algun dels habituals tours turístics. La ruta de la Plaça de la Natura, la de Sant Josep de la Muntanya o la del carrer d'Olot són les més famoses i turístiques. Ah! I no t'oblidis de fer-te una foto amb el drac de trencadís, un element fotogràfic recurrent que cap turista vol passar per alt.

La Sagrada Família

És l'obra de Gaudí per excel·lència i una de les més representatives de la ciutat pel que fa a l’arquitectura. Una visita que no et pots perdre durant el teu viatge a Barcelona. Es va començar a construir el 1882 i, com ja deus saber, encara no ha estat acabada. Està previst acabar-la el 2026, essent així el seu procés de construcció haurà durat 144 anys. Sens dubte, haurà valgut la pena atès que ara per ara ja és un dels atractius turístics més importants per a persones d’arreu del món.

Si encara busques allotjament per al teu viatge a Barcelona, et convidem al Youth Hostel de la Fundació Pere Tarrés perquè hi gaudeixi com ningú ho ha fet.