Els esdeveniments esportius més importants de Barcelona

Els esdeveniments esportius més importants de Barcelona

Barcelona és una ciutat amb moltes cares. Entre totes, destaquen la Barcelona cultural, la musical i l’esportiva. Cada any la ciutat comtal celebra més de 300 activitats esportives, amb més de 200.000 participants i el triple d’espectadors. L’esport és, sens dubte, un dels principals motius de turisme per la seva gran envergadura i importància en la societat actual. Entre totes les activitats que es realitzen a Barcelona, les més esperades pels espectadors sempre són les d’atletisme, tennis, bàsquet, Fórmula 1, Moto GP i futbol. Descobreix els esdeveniments esportius més importants de Barcelona i no te’n perdis cap !

Entre els esdeveniments esportius més esperats, els més destacats són el mundial de Fórmula 1 i el de Moto GP, que se celebren a l’àrea metropolitana de Barcelona, concretament al Circuit de Catalunya de Montmeló. Cada any, milers d’espectadors se senten atrets per aquestes dues competicions i decideixen presenciar els esdeveniments esportius més importants i espectaculars de Barcelona. No t’ho pensis i reserva les teves entrades per animar al teu pilot favorit! L’ambient, l’afició, els cotxes de Fórmula 1, les carreres de motos, la velocitat, i un llarg etcètera, conformen una experiència única que no pots perdre’t .

Formula 1

Photo credit: julien.reboulet / Foter.com / CC BY-NC-SA

Tot i que aquestes dues competicions alberguen gran part del turisme esportiu, sens dubte el rei del món de l’esport a la ciutat és el Futbol Club Barcelona. El Camp Nou recull a centenars de milers d’espectadors que van a veure tant partits de Lliga, Copa del Rei com de Champions League i altres competicions importants de futbol. Els partits del Barça són, sens dubte, esdeveniments esportius molt seguits tant a Barcelona, com a la resta del món. Fins a tal punt que, veure un partit del Barça, s’ha convertit en un fet obligat per a tots els amants del futbol que visitin la ciutat de Barcelona.

Estadi del Barça

Photo credit: MontanNito / Foter.com / CC BY-NC-SA

Un altre dels esdeveniments esportius de Barcelona que desperta gran interès entre els amants de l’esport és el Trofeu Comte de Godó de tennis. Aquesta és una de les competicions de tennis més importants d’Espanya i un dels esdeveniments més destacats del calendari esportiu.

Tennis Godó 

Photo credit: Kilian Arjona / Foter.com / CC BY-NC-SA

A més dels esdeveniments esportius ja esmentats, també destaquen el Torneig Internacional d’Hoquei, el Trial Indoor de Barcelona, el Torneig Internacional de Polo de Barcelona, la Marató, el ​​Meeting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona i l’Eurolliga de Bàsquet.

Photo credit: . SantiMB . / Foter.com / CC BY-NC-ND