Els 10 millors Locals de Copes de Barcelona

Els 10 millors Locals de Copes de Barcelona

Prendre un gintònic, gaudir d'una copa de cervesa gelada en una terrassa concorreguda del centre o d'un combinat hawaià al Kahala, encomanar-se del glam després d'un glop de vi blanc entre les parets envellutades del Cabaret Berlín... Prendre alguna cosa s'ha convertit en una experiència sacra de la nit barcelonina, i si encara no has trobat el teu temple, et presentem deu dels millors locals de copes de Barcelona.

#1 CDLC (Passeig Marítim de la Barceloneta, 22) Carpe diem, que el temps vola! El CDLC és un dels clubs més de moda: restaurant, club de copes, discoteca que fusiona les aigües del Mediterrani amb aires més orientals ... El més cool d'allò més cool!

#2 Kahala, Kahiki y Aloha Locals de copes diferents; Dels millors de la ciutat? No sabríem dir ... Al més pur estil de la Costa Oest dels Estats Units, aquests bars hawaians ofereixen combinats i un ambient diferent per gaudir d'una estranya barreja d'exotisme i tranquil·litat.

#3 Le Pop Cocktail Bar (La Rambla, 111) Dins de l'hotel Le Méridien, Le Pop és un lloc diferent que ens trasllada als cinquanta, seixanta i setanta entre còctels i sons new wave. Un escenari per a la nit més vintage.

#4 Sidecar (Plaça Reial, 7) En una llista dels millors locals de copes, al Sidecar necessita un lloc. Més enllà dels seus vint anys d'història com a bar i discoteca, aquest espai mític del Gòtic és una parada d'obligat compliment.

#5 Jamboree (Plaça Reial, 17) I molt a prop del Sidecar, hi ha el Jamboree. Amb actuacions en directe, jam sessions i discoteca a partir de la mitjanit. Un espai on gaudir de la música, de les copes i de la nit més brillant del centre.

#6 Marula Café (Escudellers, 49) I si busques alguna cosa diferent on gaudir d'un parell de copes amb els teus, un dels millors pel que fa a música old school és el Marula, al cor del Gòtic. Ja saps, Mayfield, Coltrane, vellut i còctels amb cirera.

#7 Velcro Bar (Vallfogona, 10) Còctels d'un nivell altíssim, ambient de qualitat i bona música. Molt indie tot, això sí.

#8 El Dorado Bar Club (Plaça del Sol, 4) Alguna cosa estranya a Gràcia, i no molt lluny del Velcro, és el Dorado. Un espai que no "enganxa" a la plaça del Sol, i potser per això la seva discoteca i el seu ambient jove amb música comercial pot ser una bona alternativa; bar de copes i música comercial que compleixen el que prometen.

#9 La fábrica de la Moritz (Ronda de Sant Antoni, 39) Epidor i Moritz com a marca de la casa, decoració industrial, tapes i clàssic. La Fàbrica s'ha convertit en un punt de trobada dels cervesers al centre de Barcelona.

#10 Luz de Gas (Bon Pastor, 6) Barreja de restaurant i local de copes amb història, al Luz de Gas ofereix còctels, tapes, cervesa i és lloc de pas per a molts dels que es desvien al Sutton, així com també per als que s'escorren per la Rambla cap al centre.

Aquestes són deu propostes dels millors locals de copes que pots trobar a Barcelona. Segur que en trobes a faltar, cent, o dos-cents, o mil! Així que digue'ns, quin és imprescindible per a tu?

Photo credit: Chip and Andy / Foter / CC BY-NC