El Millor Brunch de Barcelona

El Millor Brunch de Barcelona

Entre les deu i la una de la tarda i a mig camí entre l'esmorzar i el dinar, el brunch ha aconseguit una notorietat que no se li escapa a ningú. El seu inici, als països anglosaxons, especialment el Regne Unit i els Estats Units, ha donat pas a un menjar que no entén de ciutats ni continents i que, a poc a poc, ha acabat per universalitzar-se. Barcelona, com una de les capitals de la Mediterrània, ha acollit i popularitzat la pràctica en molts dels seus bars i restaurants. Si vols provar a què sap un brunch o tu i els teus amics i amigues ja us heu tornat addictes a ell, aquí va una llista amb els 7 locals en què provar el millor Brunch de Barcelona qualsevol dia de la setmana.  

#1 Picnic

A preu competitiu i en el centre de Barcelona, el Picnic (Comerç, 1-3) ofereix un espai per a un esmorzar-dinar entre setmana (13: 00-16: 30) i una mica més distès els dissabtes i els diumenges (11.30 -17: 00). La seva cuina és moderna i internacional, i això es reflecteix en els brunchs de costelles de porc amb puré o altres alternatives més lleugeres i igual de saboroses.

#2 Meatpacking Bistro

També conegut com NYC a Barcelona, el Meatpacking (Travessera de Gràcia, 50-52) ofereix tres menús de brunch i combinats per acompanyar en un ambient on sobra estil entre les 11:30 i les 16:00.

#3 Elsa y Fred

Vols un menú brunch veritablement retro? Doncs el Elsa i Fred, inspirat en els cinquanta, és la resposta a les teves oracions. La seva carta extensíssima fa que sigui tan senzill esmorzar com gaudir d'un esmorzar-dinar al migdia. A Rec Comtal, núm. 11.

#4 DosTrece

Clàssic. Al carrer del Carme, 40 trobem allò que els veritables amants del brunch relacionen directament amb aquest, i no coneixem ningú que s'hagi penedit de passar per allà: bons preus, bon servei i brunchs clàssics compostos per ous Benedict, creps i torrades franceses.

#5 Tarannà Café

A Viladomat 23 trobem una proposta diferent en fusta. Ens serveix a la perfecció per a un esmorzar-dinar a la gran taula de fusta i a la terrassa. Destaquen els pastissos i el biquini amb pa de pagès que seran el complement perfecte per al nostre brunch.

#6 Papas & The Mamas

Alternativa de brunch per a pares que prefereixen optar a una cafeteria àmplia on els cotxets de nen, els nens i l'espai no són problemàtics. Hi ha esmorzars, brunchs i berenars dolços i salats, un cafè fora del comú i cervesa artesana per acompanyar. Ah, a la Rambla del Poble Nou, 127! No està malament, oi?

#7 Avenue Bar

A Torrent de l'Olla, 159 apareix l'Avenue Bar amb els seus brunchs els dissabtes i els diumenges; i tu no pots deixar de provar els seus ous Benedict i les seves propostes dolces. Encara que el més interessant ho hem deixat per al final: hi ha barra lliure de còctel Bellini. I si encara vols completar la llista amb uns quants locals més, apunta't aquests:

  • Milk Bar & Bistro, Carrer de’n Gignàs, 21
  • Norte, a Diputació, 321
  • Federal Café, a Parlement, 39
  • Granja PetitBo, a Passeig Sant Joan, 82
  • The Benedict, Carrer de’n Gignàs, 23

Autor Foto Portada: Facebook Meatpacking Bistro