El Fenomen Street Food es trasllada a Barcelona

El Fenomen Street Food es trasllada a Barcelona

La tendència del street food o menjar al carrer ha arribat en aquests últims anys a moltes ciutats, entre elles Barcelona. No és d'estranyar, doncs respon a una necessitat, la de sentir-nos lliures i al mateix temps socialitzar, mentre degustem les millors de les receptes culinàries del moment. Però a Barcelona la cosa no es queda aquí!

Perquè s'estan buscant fórmules perquè el menjar de carrer passi de ser una moda a instaurar-se de veritat. Certs costums poden tenir una vida limitada i no és el que ens agradaria que passés amb l'street food, que mostra la cara més moderna i adaptada de la nostra ciutat. Anem a endinsar-te en aquesta nova modalitat culinària. Vine amb nosaltres! 

ESDEVENIMENTS STREET FOOD A BARCELONA

Comencem aprofundint en la idea de l'street food, d'acord? A Barcelona s'organitzen al llarg de l'any diferents esdeveniments com el Van Van Market, SoundEat, Eat Street ... que t'ajudaran a viure aquesta experiència. Aquests esdeveniments es basen en la idea bàsica de gaudir d'una oferta gastronòmica de qualitat, però en un espai públic, la qual cosa facilita que es generi un veritable ambient popular. No t'exagerem quan et diem que l'entorn és veritablement de somni, ja que els protagonistes de la jornada sou tu i els teus amics o familiars, i els food trucks, habitacles d'un encant molt especial i en els que es creen les delícies.

En aquest entorn, per tant, és important tenir cura de l'aparença de les gastronetas o camions restaurant doncs sí que és veritat que la necessitat de menjar també entra per la vista. Així, què podràs degustar? Un dels secrets de l'street food és utilitzar productes de proximitat, frescos, és a dir de qualitat. Les receptes han de ser originals, senzilles i creatives, cuinades en el mateix lloc, en el food truck, allà, al moment, davant teu i a peu de carrer. A la qualitat que significa aquesta experiència culinària li unim un servei proper i tracte amigable dels food truckers, cosa que converteix l'street food en experiències veritablement irrepetibles. Si tens interès en saber quan i on s'organitzen els pròxims street food pots consultar aquesta agenda.

Nosaltres ja te'n podem recomanar un, el Palo Alto Market, que s'ha organitzat per a inicis d'abril, una cita ineludible per als amants del menjar al carrer, el menjar social per naturalesa. Si creies que a Barcelona és difícil allunyar-se de la rutina i de l'estrès del dia a dia, ja veus que és possible i és gràcies a iniciatives de caràcter social i autèntiques com aquesta. No t'ho perdis, perquè és una cara increïble de Barcelona!