Com desplaçar-se per Barcelona

Com desplaçar-se per Barcelona

L’alberg Pere Tarrés és un dels albergs més moderns i confortables de Barcelona i està situat en una de les àrees més tranquil·les i segures, el barri de les Corts. Des d’aquí tens a prop la immensa majoria de punts importants.

Coneix les millors maneres de desplaçar-se per Barcelona

Transport Públic

Si és la primera vegada que viatges a Barcelona el transport públic és la millor opció. La xarxa de ferrocarril de la ciutat és moderna i molt còmode d’usar i les noves línies d'autobús ràpid (identificables amb les lletres H, V i D) permeten moure's amb velocitat per Barcelona. Des de l’alberg les parades més properes són Numància (Tramvia) i Les Corts (L3). A aquestes parades hi pots arribar caminant (10’ a peu) i des d’allà connectar amb tota la xarxa de transports per a arribar a la Rambla (15’), Gràcia o la Sagrada Família (25’), el Parc Güell (35'), etc. A més, amb la inauguració de la L9-Sud pots anar fins a l'Aeroport del Prat des de la parada de Zona Universitària (L3 i L9 Sud) en uns 45'. Si surts de nit i et quedes fins tard, la millor opció quan tanca el metro –recorda consultar els horaris- és el Nit Bus. Les línies N0 i N12 surten des de Ciutat Vella i fan parada a prop de l’alberg. 

En bicicleta

La bicicleta està guanyant gran protagonisme a la ciutat i és una opció molt interessant si el que vols és desplaçar-se per Barcelona al teu aire. Davant de l’alberg tens un nou carril bici molt ben connectat amb el de la Diagonal, que travessa tota la ciutat, o el que et porta fins al Port. La bicicleta és un mitjà molt àgil i la xarxa de carrils bici i les zones pacificades et permetran arribar fins a les principals zones d'interès. Recorda que per ser client de l’alberg pots llogar una bicicleta a Bici Park a un preu molt especial.

A peu

Els barcelonins caminem molt i Barcelona és famosa pels seus passejos de voreres amples i agradables. Des de l’alberg pots anar a peu en menys de 30’ a llocs com el Camp Nou, els Jardins del Palau Reial o el Passeig de Gràcia, sense oblidar que els voltants de l’alberg són una zona per a vianants. Si vols arribar a peu fins a la Plaça Catalunya t’hi hauràs d’esforçar més, ja que trigaràs uns 45 minuts en arribar-hi.

...i planifica els teus desplaçaments!

A l'Alberg, a les parades de metro o en el moment de llogar un bicicleta trobaràs mapes per ajudar a orientar-te per la ciutat, però també pots usar el teu dispositiu mòbil per a planificar les rutes. Et recomanem aplicacions com Google Maps o l'app oficial de TMB. També pots utilitzar City Mapper, una app que et permet planificar les rutes en transport públic, bicicleta o a peu i que et va guiant pas a pas per no perdre't.

Gaudeix i mou-te bé per Barcelona!