Descobreix els millors parcs de Barcelona

Descobreix els millors parcs de Barcelona

Barcelona compta amb una gran varietat d'atractius turístics i paratges increïbles que fan d'ella una de les ciutats més boniques del món. Entre ells, destaca la seva extensa xarxa de parcs i jardins, espais públics que conserven l'essència de la natura i ens permeten escapar de l'enrenou de la vida urbana. Les zones verdes són llocs imprescindibles per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i, per això, la seva conservació i manteniment són aspectes que no podem descuidar. Si ets dels que els encanta gaudir de la natura, passejar entre arbres, fer un pícnic sobre l'herba i desconnectar de l'estrès i moviment de la ciutat, no pots perdre't els millors parcs de Barcelona.

  • Parc de la Ciutadella. Construït durant la segona meitat del segle XIX, el Parc de la Ciutadella és un dels més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. El seu origen està fortament vinculat a la història de la ciutat comtal, ja que es va aixecar sobre els antics terrenys de la ciutadella militar, construïda per Felip V per controlar la ciutat.

  Autor: ..LauEsplendix.. / photo on flickr

  • Park Güell. Aquest parc constitueix una de les obres més reconegudes de l'arquitecte modernista Antoni Gaudí, inaugurat l'any 1922, declarat Monument Històric-Artístic d'Interès Nacional el 1969 i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Situat al barri de Gràcia, representa el reflex artístic de Gaudí, a través de les formes i estructures inspirades en la naturalesa. El Park Güell és una de les visites obligades que no et pots perdre si viatges a Barcelona.

  

Autor: Don McCullough / photo on flickr

  • Laberint d’Horta. El Parc del Laberint d'Horta forma part del conjunt de parcs i jardins històrics de Barcelona. Construït entre els segles XVIII i XIX, constitueix el més antic de la ciutat i està distribuït en tres nivells esglaonats. La terrassa superior correspon al Pavelló de Carles IV, d'estil neoclàssic; en la intermèdia es troba el Mirador, lloc en el qual destaquen els templets d'estil italià, amb les escultures de Dànae i Àrtemis, i columnes toscanes; finalment, a la terrassa inferior es troba el laberint, la zona més destacada del parc.

 

Autor: Oh-Barcelona.com / photo on flickr 

  • Jardins del Palau Reial de Pedralbes. Si busques un lloc elegant, exclusiu i ple de sofisticació, els Jardins del Palau Reial de Pedralbes és el teu lloc. El preciós estany, la frondosa vegetació i el palau que es troba en el seu interior són només alguns dels elements que conformen un dels millors parcs de Barcelona.

 

Autor: Rafel Miro / photo on flickr

  • Turó Park. A l'Avinguda Pau Casals, s'amaga un dels parcs més emblemàtics de la ciutat comtal, el Turó Park. Construït a principis del segle XX, és el lloc perfecte per descansar i gaudir de la natura a través dels camins i paratges que ofereix.

          Autor: Francesc_2000 / photo on flickr

  • Parc del centre de Poble Nou. Obra de Jean Nouvel, aquest modern parc de Diagonal Mar, és una joia arquitectònica desconeguda a Barcelona. Les seves formes inspirades en l'obra de Gaudí i els seus diversos espais temàtics provoquen variades sensacions en els seus visitants. Entre els seus atractius destaca la Rampa de Roques, que recrea un paisatge lunar. Un lloc especial on gaudir de la tranquil·litat en ple barri de negocis de Barcelona.

                                         Autor: luisfraguada / photo on flickr Segueix els nostres consells i descobreix els millors punts verds de la ciutat. Autor Portada: precipices / photo on flickr