Descobreix les millors Apps de Barcelona

Descobreix les millors Apps de Barcelona

Les aplicacions mòbils relacionades amb Barcelona són cada vegada més necessàries per estar al dia de les activitats, esdeveniments i concerts, descobrir restaurants, botigues... Tant si vius a la ciutat com si vens de visita t'interessarà familiaritzar-te amb les apps que són indispensables per a tenir la informació més útil al palmell de la mà. Descobriràs que la que ha estat batejada com la Mobile World Capital, en motiu de l'organització anual del Mobile World Congress, és una ciutat que s'actualitza constantment i ... et convé estar informat!

Et recomanem les que considerem que són les millors apps de Barcelona!

Per poder gaudir de la ciutat necessitaràs aplicacions que t'ajuden a orientar-te pels seus carrers i a amortitzar el temps que inevitablement dedicaràs en anar d'un lloc a un altre. Comencem amb la millor de les primeres, es tracta de la clàssica Google Maps. Google Maps t'ajuda a navegar per un mapa de la ciutat i conté informació actualitzada relacionada amb llocs d'interès. L'app Citymapper t'ofereix una guia completa de transport que et permet calcular les trajectòries que més t'interessin per arribar a qualsevol lloc. L'app TMB Virtual també t'informarà de les línies, horaris, recorreguts i estacions de tots els transports públics de la ciutat. Ja no tens excusa per arribar tard per culpa dels desplaçaments!

Si el que vols és conèixer en profunditat els edificis emblemàtics, la seva història, etc. l'app Big Time BCN et servirà per interactuar amb els principals edificis i monuments de Barcelona. És una app que respon a les expectatives d'arquitectes, historiadors, o amants de les expressions artístiques i culturals. L'app de Barcelona BCN Design Tour també et s'aproximarà a la Barcelona més moderna, al seu art, a la seva música, a les últimes tendències. Si ets un amant del disseny i l'avantguarda, no te la perdis! I què dir de TimeOut. És una altra excel·lent app que et guiarà i et mostrarà els edificis, museus, atraccions. Si vols gaudir Barcelona, has de començar per conèixer-la a fons, no creus?

Res millor per trobar un lloc on menjar, sopar o anar de copes que l'app TripAdvisor. És una eina que disposa d'una àmplia guia de bars i restaurants, que a més inclou la valoració dels seus usuaris. Una altra app interessant i relacionada amb l'anterior és la de Eltenedor, amb la qual pots seleccionar per categories quin tipus de menjar vols degustar, a quina zona, a quin preu... Ara que ja et mous amb soltesa i que tens la panxa plena, et regalem cert descans, et motiva? IBeach és una app perfecta si vols anar a la platja barcelonina. Ofereix informació sobre la temperatura, vent, serveis de què disposa cada platja, etc. Si en comptes de descansar prefereixes fer una bona passejada, goolNatura t'ajudarà a localitzar els punts i àrees d'interès, seleccionar rutes... si ets un amant del senderisme i de la natura, ja trigues a descarregar-te-la!

Per finalitzar, et recomanem la mare de totes les apps, la super app Apps4bcn. Conté valoracions d'experts, pots filtrar la cerca per categories... una aplicació de les aplicacions, i és made in Barcelona, no podia ser d'una altra manera!