Descobreix Barcelona de nit

Descobreix Barcelona de nit

Barcelona, com qualsevol ciutat del món, no dorm. És una ciutat activa que no es pren ni un descans i... encara sort! En realitat és coneguda com una de les millors ciutats europees per anar de festa. Destaca el seu ambient nocturn que, partint dels seus diferents barris, ofereix una gran varietat de les millors discoteques i locals, i una àmplia oferta oci o simplement de diversió.

Segueix-nos en aquesta aventura pels carrers de Barcelona il·luminades per les teves ganes de viure el moment!

Barcelona de nit: Què fer i on anar

Nosaltres et recomanem iniciar la teva aventura nocturna pels carrers de Barcelona sopant i prenent alguna cosa, així fas temps, ja que els bars i locals s'ambienten a partir de prop de les 12 de la nit. Sí, llegeixes bé! Les nits més animades són les nits dels divendres i els dissabtes, tot i que tingues present també les nits dels dijous, en què l'ambient més jove i universitari és el protagonista.

Comença el teu recorregut per barris com el Raval, el Born o Gràcia, barris que a nosaltres ens agraden especialment. Per què? Perquè podràs veure la riquesa cultural de la ciutat i com conviuen locals d'ambient bohemi amb restaurants molt cool, o amb terrasses en què gaudir l'ambient més cosmopolita i que, alhora, no oblida els seus orígens.

Si prefereixes barris menys bohemis o alternatius per viure Barcelona de nit, pots anar al Poblenou, al Port Olímpic o al Port Vell: trobaràs de tot sense moure't. A més ara a l'estiu veuràs que es converteixen en les zones d'oci més concorregudes de la ciutat.

Si no ets molt amant de les aglomeracions, les terrasses de molts hotels de Barcelona, d'altres barris coneguts com ho és l'Eixample, s'obren i podràs prendre un còctel amb vistes directes a la ciutat. Tot això en un ambient íntim i tranquil. Qui va dir que Barcelona era estressant? A això s'afegeix el privilegi de poder gaudir també en molts hotels de la seva piscina exterior.

Si el que prefereixes és passejar de nit, opta per la muntanya de Montjuïc, que et regala unes vistes espectaculars de la ciutat. Trobaràs molts miradors des dels quals admirar les vistes i des dels quals obtenir una panoràmica general de pel·lícula. Sí, perquè Barcelona de nit desprèn una màgia molt especial, i és gràcies a la il·luminació que la converteix en una ciutat diferent de la que se'ns mostra amb la llum del dia.

Pren-te alguna cosa des de qualsevol dels xiringuitos o locals de les seves platges amb la teva parella o amics, mira una pel·lícula en un dels cinemes a l'aire lliure que s'habiliten ara a l'estiu, assisteix als concerts que s'organitzen a les festes dels barris, admira amb la seva il·luminació tan estudiada els dissenys arquitectònics dels seus edificis més emblemàtics... en definitiva, no t'avorreixis, a Barcelona, tant de dia com de nit, no és possible.

Photo credit: Juanedc