Descobreix Barcelona amb els Tours turístics més complets

Descobreix Barcelona amb els Tours turístics més complets

La Ciutat Comtal és una urbs que tanca tants secrets com possibilitats per descobrir-los. Si tens pensat visitar tan màgic lloc en breu, una de les millors opcions és descobrir Barcelona amb els tours turístics perquè els teus dies a la capital de Catalunya siguin inoblidables i no se't passi cap detall.  

Els millors tours turístics de Barcelona

Els tours turístics de Barcelona són diversos i complementaris. No t'oblidis de fer els següents:

Autobús turístic

És fonamental tant per tenir una altra perspectiva de la ciutat com per orientar-te en un espai tan gran. El viatge en bus turístic és tan interessant com distret per a una primera presa de contacte. Barcelona Bus Turístic i Barcelona City Tour ofereix diferents rutes amb un mateix tiquet per recórrer la ciutat de Barcelona al complet.  

Ruta de Gaudí

Conèixer l'obra del genial arquitecte modernista és possible amb la Ruta Gaudí. Gaudir de l'obra de l'immortal creador és bàsic per conèixer l'essència de la ciutat. No escatimis en ganes de conèixer les característiques de cada obra mestra. La Sagrada Família, el parc Güell, la Casa Batlló i la Pedrera són imprescindibles. Pots recórrer la ruta pel teu compte a peu o guiada amb bicicleta.  

La Barcelona Romana

Al Barri Gòtic hi ha restes de Barcino, nom de la Barcelona romana, que poden servir-te de punt de partida. Hi ha una ruta que arrenca, precisament, en el mur de la Plaça Nova. Es va crear per protegir el nucli de la ciutat. Seguint la seva estructura arribaràs a un aqüeducte. Els vestigis del temple d'August que podràs veure al carrer Paradís són tan interessants com dignes d'admirar.

Tour de cine a Barcelona

La ciutat ha estat escenari de grans pel·lícules com Vicky, Cristina, Barcelona (Woody Allen) o Todo sobre mi madre (Pedro Almodóvar). Barcelona Movie ofereix recorreguts temàtics de cada pel·lícula rodada a Barcelona amb parada a racons com el monument a Colom, llocs emblemàtics com la plaça Sant Jaume, la Catedral, Sant Felip Neri i localitzacions de vital importància en la història dels rodatges portats a terme en la ciutat.  

Ruta L'Ombra del Vent

La Ruta de l'Ombra del Vent et permetrà viure, en primera persona, les localitzacions de la fantàstica obra de Carlos Ruiz Zafón. El recorregut pels escenaris recorreguts per Daniel Sempere o l'inefable Fermín Romero de Torres et recordarà la trama de la imprescindible tetralogia del Cementiri dels Llibres Oblidats. El carrer Santa Anna, la plaça Reial o el carrer Montcada formaran part del teu recorregut. La teva fantasia et permetrà entendre millor les vivències d'uns personatges immortals que, de ben segur, et van conquistar des que van entrar en la teva vida.  

Barcelona Negra

La proposta és perfecta per als que vulguin veure una altra cara de la ciutat. Es porta a terme de nit i va recorrent les voreres de la Rambla per repassar els crims comesos en els últims 2 segles. Els guies de la ruta BCN Nocturna i Criminal s'aturen a explicar, amb tot luxe de detalls, aquells que van aconseguir commocionar a la societat barcelonina. Rememorar aquestes històries pot ser un exercici més que interessant per a tu.  

Bonus: Tour Privat per a Grups Pere Tarrés

Si t'allotges a l'Alberg Pere Tarrés pots reservar un tour privat a peu per Barcelona per a grups. Amb sortida en el propi alberg i una durada de 3 hores. Per a grups de 12 i 16 anys una bona manera de conèixer la ciutat és a través d'un divertit Ral·li Fotogràfic. Reserva el teu tour al alberg@peretarres.org No ho dubtis, descobreix Barcelona d'alguna de les formes indicades i inventa't fórmules noves per deixar-te conquistar per l'ànima d'aquesta gran ciutat. A cada carrer, en cada plaça i a cada edifici hi ha elements més que atractius perquè el teu viatge sigui una aventura constant. De ben segur, la teva primera visita serà l'inici d'una llarga relació d'amor amb una localitat imprescindible per a tots aquells amants de l'art i de la cultura.