Demanoenmano, un mercat de segona mà social a Barcelona

Demanoenmano, un mercat de segona mà social a Barcelona

Si gaudeixes rebuscant en els mercats de segona mà i t'encanta l'artesania et presentem Demanoenmano, un mercat itinerant que es celebra cada dos mesos en diferents localitzacions de Barcelona. Demanoenmano sempre es celebra en cap de setmana, amb molts llocs d'exposició i venda, en els que els particulars poden venedre qualsevol tipus de gènere o presentar activitats artístiques o socials. Per aquest motiu, en aquest gran mercat de Barcelona conviuen parades de roba i accessoris de segona mà i vintage amb parades de creació d'artesans, dissenyadors, il·lustradors, etc.

A més, Demanoenmano és el lloc ideal per a la presentació i promoció d'activitats, de noves entitats i serveis o de projectes que vulguin donar-se a conèixer. El mercat de segona mà de Barcelona es presenta com una jornada d'oci gratuïta i social, que es complementa amb tallers de creació, activitats infantils i música amb DJ's i grups en directe. Una autèntica festa!

La propera cita de Demanoenmano Tant els interessats en assistir com els venedors o artistes que vulguin exposar en aquest mercat social i de segona mà de Barcelona heu de saber que la propera convocatòria és el proper cap de setmana, el Dissabte i el Diumenge, 9 i 10 de Febrer. Aquesta serà la primera edició del 2014 i el mercat de segona mà es durà a terme al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), de 11h. a 21h. Condicions de participació Els venedors, artistes i tots aquells interessats en participar han de saber que poden disposar d'un espai de 2m x 2m, en el qual es permet exposar tot tipus d'objectes, menys productes d'alimentació i begudes, o presentar activitats. Els espais es poden compartir entre diversos expositors i un mateix participant pot disposar de fins a tres espais, 6m x 2m en total. Cada venedor ha de portar el seu propi material per muntar el seu stand (taules, expositor, tendal, etc.) i pot vendre o exposar diferents tipus de gènere al mateix lloc. La forma de presentar els objectes és lliure; creativitat al poder! Cada espai de 2m x 2m té un preu de 36 euros per dia. El participant ha d'abonar l'import mitjançant una transferència bancària, al número de compte que facilita l'organització de Demanoenmano.

Vols reservar una plaça ? Si t'interessa exposar el teu gènere o mostrar la teva activitat en aquesta propera edició de Demanoenmano o en qualsevol altra has d'enviar un correu a reservas@demanoenmano.org , amb les teves dades personals, una breu descripció del que vols vendre i el dia de la convocatòria que t'interessa. L'assumpte del correu ha de ser: "INSCRIPCIÓ". Un cop rebi la sol·licitud, l'organització t'enviarà un codi amb una referència que has de facilitar en fer l'ingrés en el corresponent compte bancari. Els codis de reserva són només localitzadors per als ingressos, així que el lloc només queda reservat en fer el pagament i en presentar el justificant. Per a més informació podeu entrar a: la web oficial de Demanoenmano o visitar la seva pàgina de Facebook. Ja sabeu, si encara no teniu pla per aquest cap de setmana, teniu una cita al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Tota la família gaudirà passejant, comprant o exposant en Demanoenmano, un dels millors mercats de segona mà de Barcelona.