Deixa’t perdre pel barri Gòtic i descobreix una nova Barcelona

Deixa’t perdre pel barri Gòtic i descobreix una nova Barcelona

Un dels barris amb més contrast i bellesa de Barcelona és el Barri Gòtic. El barri més antic de la ciutat és també el centre de Barcelona, un lloc que desborda història i conforma el major nucli d'edificis gòtics de tot Europa. Els seus carrerons estrets, els seus sorprenents comerços i el seu ambient etern fan que perdre's sigui la millor manera de conèixer-lo.  

DEIXA'T PERDRE PEL BARRI GÒTIC DE BARCELONA

Delimitat per la Rambla al sud, la Plaça de Catalunya a l'oest i, la Via Laietana i el Port Vell al nord i est respectivament, el Barri Gòtic és d'aquells llocs on deixar-se portar és la millor forma de conèixer-lo i gaudir-lo en tota la seva esplendor. Deixa el mapa que comencem!

Passejar com a norma general

Una vegada que ens endinsem al Barri Gòtic, la millor manera de descobrir el veritable encant de l'antic districte intramurs de la ciutat és passejar. D'aquesta manera podem recórrer autèntiques meravelles com el Carrer del Bisbe, carrer Petritxol, el Carrer de Banys Nous o el Passatge de la Pau.  

Principals Monuments del Barri Gòtic

Tot i que el Barri Gòtic és un atractiu turístic en si mateix, també alberga alguns dels monuments més representatius de la ciutat. La majestuosa Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia, d'estil gòtic, igual que la sorprenent Basílica de Santa Maria del Pi o l'Església de Sant Felip Neri. Al Barri Gòtic tant es pot passejar amb la muralla romana de Barcino de companya com descobrir la completa col·lecció del Museu Frederic Marès. I no pot faltar una visita a la Casa Ardiaca, un edifici del segle XV amb un pati interior que val la pena visitar. No et perdis la seva bústia modernista!

Places per tot arreu

Les places més representatives de Barcelona es troben en aquest districte. Algunes tan conegudes com la Plaça Reial i la plaça de Sant Jaume. Altres tan boniques com la Plaça del Rei o la Plaça del Pi. També hi ha places secretes amb un gran encant com la Plaça dels Traginers o la Plaça de Sant Felip Neri, i per descomptat, de grans dimensions com la Plaça Nova i la Plaça de la vila de Madrid. No hi ha cap lloc per gaudir del barri com una plaça!

Comerç tradicional vs nou comerç

Un dels contrastos més forts que podem observar al Barri Gòtic està relacionat amb el comerç. A mesura que anem baixant des de Plaça Catalunya cap al mar, podem observar com les grans botigues de marques internacionals del Portal de l'Àngel i Portaferrissa van donant pas al comerç tradicional de bars, restaurants i botigues sorprenents. Algunes tan meravelloses com la xocolateria Fargas, la Cereria Subirà o Casa Jornet decoració i restauració. Descobrir el barri Gòtic és una de les experiències més divertides de Barcelona. El nostre consell és que obris la teva ment i gaudeixis de la bellesa, la vida i la pluralitat del barri més antic, i bonic, de Barcelona. Si vens a Barcelona, allotja't en el millor alberg de Barcelona. Allotja't a l'Alberg Pere Tarrés!