Clubs i discoteques a Barcelona

Clubs i discoteques a Barcelona

Barcelona és una de les ciutats amb més locals d'oci d'arreu del món. La capital catalana s'ha configurat com el referent de la música electrònica pel fet de tenir moltes de les millors discoteques i clubs del país. De fet, molts dels DJ més coneguts del món vénen a la ciutat comtal a punxar en les seves discoteques. Barcelona té locals nocturns de tot tipus repartits per tota la ciutat, des de discoteques de música techno, fins a clubs de rock alternatiu i música indie. Si vols viure la nit barcelonina, a continuació et mostrem les zones de la ciutat comtal més concorregudes i els clubs i discoteques de Barcelona:

  • Sant Gervasi. Destaca per tenir les discoteques més famoses de Barcelona de música tecno. Al barri de Santaló , trobem les discoteques més sofisticades i concorregudes del moment, Sutton Club, Soho, Sala B, Luz de Gas, Bling Bling, Costa Breve, la Cova del Drac i Otto Zutz, entre d'altres. A la Bonanova, Antlantic Club

Photo credit: Thundershead / Foter.com / CC BY-NC-SA
  • Vila Olímpica. Una altra de les zones amb més discoteques i clubs nocturns de Barcelona és el Port Olímpic. Aquí trobem els locals més exclusius i elegants de Barcelona, ​​com Shôko o Catwalk Club. El Passeig Marítim de la Barceloneta tampoc té desperdici, ja que aquí es troben algunes de les discoteques més conegudes de la ciutat, Opium Mar i Sotavento, i una infinitat de pubs i cocteleries per gaudir d'una nit més tranquil·la.

Photo credit: qtschlepper / Foter.com / CC BY-ND

  • Gràcia. El districte de Gràcia es caracteritza per tenir molts dels clubs i discoteques més concorreguts entre el públic més madur, com Douvet, i els locals nocturns més antics de la ciutat, com la Sala KGB.
  • Eixample. Igual que les discoteques i clubs de Sant Gervasi, els locals de l'Eixample de Barcelona són coneguts per punxar música tecno i electrònica. Un dels locals nocturns més coneguts d'aquest districte és la reinventada Astoria. L'emblemàtic cinema Astoria de Barcelona s'ha convertit en un distingit i exclusiu restaurant i club nocturn. City Hall , Arena Madre, Nick Havanna, Tango, Slow i Ommsession Club són algunes de les discoteques més conegudes de l'Eixample.

Photo credit: Thundershead / Foter.com / CC BY-NC-SA

  • Gòtic. Els locals nocturns del barri Gòtic es caracteritzen per tocar música en directe i no tan comercial. Així, destaquen els clubs i discoteques de música flamenca, com Macarena o Tarantos, els locals de música jazz com Jamboree i els clubs de música en directe com Sidecar.

Photo credit: Thundershead / Foter.com / CC BY-NC-SA

  • Altres discoteques i clubs de Barcelona. A Poble Nou es troben algunes de les discoteques més grans de la ciutat, com la coneguda Razzmatazz, i els locals alternatius més concorreguts, com el Bar Rocksound o Mephisto. Per als amants del disseny, les tendències i els còctels, al Born hi ha els millors clubs de Barcelona, ​​com Suborn o Magic. Finalment, al Poble-sec, trobem una de les discoteques més famoses de la ciutat, la Sala Apolo.

Photo credit: almogaver / Foter.com / CC BY-NC-SA Ara que ja coneixes els clubs i discoteques de Barcelona, anima't a gaudir de l'ambient nocturn de la ciutat comtal!   Photo credit: Trevor.Huxham / Foter.com / CC BY-NC-ND