Cinema a la fresca

Cinema a la fresca

Gaudir del bon cinema en un entorn natural a Barcelona és possible. Com? Doncs molt senzill, amb la iniciativa de MODIband es pot gaudir un any més de la Sala Montjuïc, un cinema a l'aire lliure on l'únic sostre són les estrelles i les parets el Castell de Montjuïc. La Sala Montjuïc corre el teló en la seva 12a edició amb tres sessions setmanals, cada dilluns, dimecres i divendres, fins al 8 d'agost.

Les pel·lícules són projectades en versió original subtitulada i la seva temàtica és variada, representant pel·lícules clàssiques de gran èxit com "Grease" o "El Padrí" o d'actualitat com "Django Desencadenat" o "Searching for Sugar Man". Però la proposta d'aquesta particular sala de cinema va més enllà, i abans de cada visualització es celebra un concert de grans bandes de Jazz, Swing o Músiques del Món. El festival té lloc al Castell de Montjuïc, concretament als jardins d'aquest castell, al fossat de Santa Eulàlia. Cinema a la fresca està pensat perquè sigui un veritable pícnic i puguis gaudir de l'esdeveniment amb la teva pròpia cadira o sobre la gespa i fins i tot perquè et portis el teu propi menjar, encara que hi ha un bar i un servei d'eco-pícnic i de lloguer de gandules.  

Per accedir al recinte l'organització ha disposat d'autobusos gratuïts des de la Plaça d'Espanya que s'iniciaran 15 minuts abans del concert i baixen un cop acabada la pel·lícula. També és possible accedir amb cotxe, moto, telefèric o bici. Programació Cada sessió s'iniciarà a les 20:45 hores amb el concert i a les 22:00 hores amb la projecció de la pel·licula. El programa del Cinema a la Fresca és: Divendres 11 de Juliol: Concert d'Alma Brasileira | Projecció de "Django Desencadenat" Dilluns 14 de Juliol: Concert de Gastmans | Projecció de "En la Casa" Dimecres 16 de Juliol: Concert de Marc Martín Quintet | Projecció de "Grease" Divendres 18 de Juliol: Cinema-Concert especial Metròpolis amb La Guitti Di Finizio Dilluns 21 de Juliol: Concert de Tubahamra | Projecció de "Short Term 12" en la Nit Americana Dimecres 23 de Juliol: Concert de Scarbeats | Projecció de "Shame" Divendres 25 de Juliol: Concert de Clara Luna Quintet | Projecció de "La Vida d'Adèle" Dilluns 28 de Juliol: Concert de Aníbal Martínez Quintet | Projecció de "Searching for Sugar Man" Dimecres 30 de juliol: Concert de Víctor Correa Vocal Quartet | Projecció de "La caza" Divendres 1 d'Agost: Concert de Regional Do Zé i Nega Lucas | Projecció de "El Padrino" Dilluns 4 d'Agost: Concert de Victor Salvatti | Projecció de "Submarine" Dimecres 6 d'Agost: Concert de Acoustic Guiri explosió | Projecció de "El Viento se levanta" Divendres 8 d'Agost: Concert de Hop's Trio | Projecció sorpresa de comiat  

Preus Les entrades es poden adquirir tant a taquilla com de forma anticipada: Sessió individual: 6 € Sessió individual + Visita guiada pel Castell de Montjuïc: 10 € (Només disponible els dimecres a les 19h a la porta del Castell de Montjuïc)   Si vols gaudir del bon cinema en un conjunt monumental històric, fent pícnic a l'aire lliure i amb el cel com a únic sostre, la Sala Montjuïc del cicle Cinema a la Fresca és el teu esdeveniment.

Autor foto de portada: Is that place / photo on flickr