Celebra el Cap d’Any 2017 a Barcelona!

Celebra el Cap d’Any 2017 a Barcelona!

El 31 de desembre direm adéu! a l’any i hola! al 2017. La nit de Cap d’Any té quelcom màgic i és quan fem revisió de tot el que ens ha passat. El Cap d’Any 2017 a Barcelona serà una festa per recordar i per fer-ho possible, t’expliquem què fer i on anar per donar la benvinguda al 2017 com cal!

Celebra el Cap d’Any 2017 a Barcelona

El sopar de Cap d’Any

Tradicionalment els i les barcelonines passen el sopar de Cap d’Any entre amics, a casa d’algú. No hi ha cap norma sobre com ha de ser aquest sopar però és habitual trobar-hi el pa amb tomàquet i pernil i d’altres embotits, marisc -sempre que es pugui, és clar!-o pollastre farcit i vins i cava per brindar per l’any que comença.

A més, Barcelona té una gran oferta de restaurants amb tota mena de preus per rebre el 2017. Des de restaurants premiats amb Estrelles de la Guia Michelin, fins a informals i diferents. Molts d’ells ofereixen packs que inclouen el sopar, el kit de Cap d’Any -el cotilló amb raïm, copa de cava, etc.- i la festa.

On allotjar-se el Cap d’Any

Si busques allotjament per passar el Cap d’Any a Barcelona, l’alberg Pere Tarrés és el millor youth hostel de la ciutat. Situat al barri de les Corts està a només 10’ en metro de la gran festa de Cap d’Any a la Font de Montjuïc. Consulta-hi la disponibilitat i vine a celebrar el Cap d’Any 2017 a Barcelona!

La gran festa a la Font Màgica de Montjuïc

La gran festa de Cap d’Any se celebra a la Font Màgica de Montjuïc. L’avinguda de la Reina Maria Cristina i el fons del Palau Nacional es transformen en una escenografia excel·lent per celebrar l’arribada del nou any.

Llegeix més! La Font Màgica de Montjuïc

A partir de les 21.30 hi trobareu diverses activitats musicals i lúdiques que duraran fins a les 00.30 h. La gran celebració començarà a les 23.30 h, quan podreu veure i viure un espectacle multimèdia de llum, pirotècnia, música i aigua. Si voleu gaudir d’aquesta gran festa, us recomanem que no espereu fins a les 23.30 h per arribar-hi, ja que l’afluència de gent és molt gran. I el més important, l'accés és gratuït i haureu d’emportar-vos el raïm!

Recomanació: en acabar us aconsellem que no aneu al metro de seguida, sinó que espereu una estona per evitar les aglomeracions a l’estació d’Espanya (L1, L3, L8). L’altra opció és caminar una mica, fins a les estacions de Tarragona o Poble Sec (L3) o fins a Hostafrancs i Rocafort (L1). El metro funcionarà tota la nit.

I per començar el 2017... a ballar!

Poble Espanyol

Al Poble Espanyol, al costat de la gran celebració a la Font Màgica, trobareu la festa de Cap d’Any més veterana de la ciutat i la favorita dels universitaris. A partir de les 22.00 h us esperen les campanades en directe i cotilló, 3 ambients i música dels 70, 80, 90 i els hits de moda. L’entrada normal anticipada val 35€ i 55€ si la compreu a la mateixa taquilla. La que dóna accés a la zona VIP val 55€ anticipada i 75€ a taquilla el mateix dia.

Sala Apolo

Les dues sales de l’Apolo us conviden a cremar les sabates a la pista de ball. A la sala principal trobareu la New Years Eve Nitsa Club, amb Dj Fra, Shelby Grey, Dj Cosmos i Dafoe. A La[2] us esperen Dj Coco, Indiescabreados Djs, Mëther & Zacker Djs, Dj Pegatas i Graham. Una fórmula segura des de 15,50€ l’entrada anticipada i 18€ comprant-la a taquilla.

Sala Bikini

La Bikini és un dels locals mítics de la nit barcelonina. A 5’ a peu de l’Alberg Pere Tarrés, al barri de les Corts, us ofereix una nit de música de la mà dels seus Djs residents. Les entrades anticipades van des dels 35€ amb 3 consumicions fins als 45€ amb 5 consumicions.

Sidecar

El temple subterrani de l’indie barceloní ha celebrat els 5000 concerts. Aquest any us proposa una festa diferent amb entrada anticipada més consumició per 15€ i 18€ si la compreu a la taquilla el mateix dia. Un Cap d’Any indie-rock que farà les delícies dels amants d’aquest estil.

Razzmataz

La sala Razzmataz del Poblenou obre les portes de les 5 sales la nit de Cap d’Any. "This must be the place" serà una nit per recordar on Dj Amable & Gato us esperen per celebrar l’entrada el 2017 a la sala gran. Les entrades anticipades costen 40€ amb accés a les 5 sales a partir de les 00.01 h; o 50€ amb el kit de Cap d’Any inclòs, compte enrere al 2017 amb El Dirty djs & dancers i accés a totes les sales a partir de mitja-nit.

Fotos: Ajuntament de BCN / XanasCAT / DobleAEvents / Tiverium / TodoBarcelona / Kedin