Camp Nou Experience

Camp Nou Experience

El Futbol Club Barcelona és un dels equips de futbol més reconeguts a nivell mundial. Amb més de 100 anys d'història, el Barça constitueix un dels signes d'identitat més destacats de Barcelona, sent el Camp Nou seu temple i element més representatiu. Si decideixes visitar la ciutat, el Camp Nou és una de les activitats de Barcelona obligatòries si ets un amant del futbol i l'esport en general. Per a això, el mateix club ofereix un tour molt complet, el Camp Nou Experience.

En ell podràs visitar els vestidors dels jugadors, el museu on es recull tota la història i trofeus del Futbol Club Barcelona, visitar la sala de premsa on es realitzen les entrevistes a entrenadors i jugadors abans i després dels partits, i trepitjar el mateix camp, així com seure a les grades i gaudir de les vistes. La primera parada de la visita és el Museu del FC Barcelona. Considerat un dels museus de futbol més moderns, mostra tots els trofeus que ha guanyat el club al llarg de la seva història, així com totes les equipacions que han portat els seus jugadors.

Destaca la vitrina que guarda les copes de les quatre Champions Leagues i la reservada per a cadascuna de les copes de la Lliga guanyades, sumant un total de 22. La novetat que converteix aquest museu en un dels més moderns és la zona audiovisual interactiva, aquí podràs reviure els gols més emblemàtics i llegir tota la seva història, entre d'altres, i tot a través de pantalles tàctils que podràs gestionar al teu gust. A més, el museu disposa d'una sala formada per pantalles que ocupen tot el llarg de la paret i projecten els millors moments de l'equip. La visita continua per la sala de premsa i els vestuaris.

Aquí podràs seure on s'asseuen els periodistes i tenir la mateixa perspectiva que ells durant les rodes de premsa, així mateix podràs gaudir del costat contrari, la taula dels entrenadors i jugadors. El vestuari dels visitants és una altra de les zones que podràs visitar al Camp Nou experience. Després es travessa el túnel de vestuari, amb les cares de tots els jugadors del primer equip impresos a les parets i un so ambient que et permetran sentir-te un d'ells. I, finalment, el que tots els visitants esperen, trepitjar el terreny de joc i seure a les grades. No perdis l'oportunitat de sentir la grandiositat del Camp Nou i trepitjar el mateix terra que els teus ídols quan surten a jugar!  

Author: Viaggiatore Fantasma / photo on flickr