Les botigues més rares: alguna cosa més que la zona friki de Barcelona

Les botigues més rares: alguna cosa més que la zona friki de Barcelona

Quan parlem de botigues especialitzades, sempre pensem en el famós Triangle friki de Barcelona. Es tracta del lloc per excel·lència a la ciutat per als aficionats a les sagues fictícies que apareixen a la televisió i als còmics, o també a Star Wars, Star Trek, Bola de Drac, les sèries d’anime, El Senyor dels Anells o qualsevol tipus de jocs de rol .

No obstant això, a la capital catalana cada vegada més, es poden trobar activitats i botigues especialitzades a Barcelona sobre altres camps que poden considerar-se frikis o fora del que és habitual: maquetes, modelisme o màgia són l'exemple perfecte.

Així, si teniu un hobby molt especialitzat, esteu de sort, perquè en aquest post us mostrarem les botigues més rares i frikis que podeu visitar a Barcelona.

Galeries Maldà

Com hem comentat anteriorment, una de les zones de culte a Barcelona per als aficionats a les sèries i temàtiques més fantàstiques és el Triangle Friki. Es troba situat a la zona entre el Passeig de Sant Joan, Roda Sant Pere i Arc de Triomf.

Tot i això, durant els últims anys també s'ha posat de moda un lloc on es troben diferents botigues dedicades a moltes temàtiques diferents. Col·loquialment es coneix com Candem Friki i es troba a l'interior de les Galeries Maldà, al cor de la Ciutat Comtal.

Aquest espai, que a principi estava desocupat, s'ha convertit en un racó fascinant en el que trobareu establiments de tota mena: inspirats en diferents sèries que apareixen a la televisió; llocs màgics i fins i tot un supermercat friki!

Encara que moltes botigues sí que són temàtiques, i es centren en algunes de les sèries televisives més importants, com Harry Potter o Joc de Trons, en unes altres trobaràs establiments destinats a un altre tipus de públic i gent amb altres interessos especialitzats.

Així, es poden trobar botigues com el Costurero Real, espai en què es ven tant roba, com joieria i complements inspirats en el món de la fantasia; o Magic Cube, una botiga on hi trobareu la major quantitat de cubs de Rubik a la ciutat, i de diferents nivells de dificultat perquè poseu a prova les vostres habilitats.

Finalment, no podeu passar-vos per aquest lloc sense deixar de visitar el Super Friki Market. Es tracta del primer supermercat friki d'Espanya, amb productes perquè pugueu fer la compra més original de la vostra vida. Entre altres coses, hi trobareu ampolles de Fuego Valirio per als fans de Joc de Trons o cerveses Duff per a aquells seguidors de qualsevol capítol dels Simpson.

Botigues especialitzades a Barcelona: un altre tipus d’aficions

A la ciutat comtal també podeu trobar una enorme varietat de locals centrats, per exemple, en la màgia i que us deixaran totalment bocabadats.

Al centre de Barcelona, trobareu la botiga Selecciones Mágicas, una de les més antigues d'Europa. Quedareu meravellats per l'enorme quantitat de trucs màgics que existeixen, i si sou apassionats de la màgia, a prop també podreu visitar Magicus, on no només trobareu molts productes, sinó que també s’ofereixen cursos de màgia.

D'altra banda, si sou més de maquetes, no perdeu l'oportunitat de visitar Hobby Models, al carrer de Galileu, situada al barri de Sants. Una botiga de modelisme en què podreu aconseguir maquetes de tot tipus: joguines antigues, vaixells, pintures ...

Tots som rars en algun sentit. I en aquest món, per a gustos colors. Així que no desaprofiteu l'oportunitat.

I si sou uns aficionats de les experiències, visitar Barcelona serà una d'elles, així que no perdeu l'oportunitat d'allotjar-vos a l'alberg a Barcelona de Pere Tarrés i anar a la recerca de noves aventures en aquesta màgica ciutat.