Barcelona sota les estrelles

Barcelona sota les estrelles

És tan bonic poder veure les estrelles des d'un observatori, des de dalt d'una muntanya, en un entorn privilegiat. A Barcelona també és possible i, és més, és una opció fàcil d'organitzar per viure-la amb la teva parella, família o amics. Perquè no estem sols a l'univers i de vegades cal aturar el temps per recarregar les piles i tornar al ritme vertiginós del dia a dia amb més força. Així, t'ajudem a viure la màgia de Barcelona sota les estrelles, segueix els nostres consells!

On gaudir de les estrelles de Barcelona

Per poder veure les estrelles de Barcelona cal allunyar-se de la contaminació lumínica i mediambiental tan pròpia de les grans ciutats. En primer lloc us recomanem un observatori per excel·lència, l'Observatori Fabra, al que pots viure una activitat veritablement astronòmica. Les seves sessions nocturnes, amb els seus sopars sota les estrelles, consisteixen en la possibilitat de degustar el seu ampli menú gastronòmic, al qual segueix una conferència o sessió de divulgació científica de la mà de veritables experts del món de l'astronomia. Si t'agrada admirar el cel, aquest és el lloc ideal!

Prendre una copa a Barcelona sota les estrelles a la terrassa d'algun dels seus hotels on gaudir d'un sopar romàntic, d'un apetitós còcktail o del silenci més absolut, també és una altra opció. D'entre tots els hotels amb terrasses des dels quals observar els estels, nosaltres te'n recomanem especialment dos. En primer lloc, l'Hotel Mirablau, que està situat en un dels llocs amb les vistes panoràmiques de la ciutat més impressionants, novament a la muntanya del Tibidabo. Com que Barcelona és una ciutat de contrastos, i també de possibilitats, si prefereixes allunyar-te de la muntanya i apropar-te al mar, és totalment factible. Opta llavors pel Restaurant Arenal. És un restaurant a peu de platja amb una terrassa des de la qual veure les estrelles acompanyat de la brisa del mar. Paradisíac, oi?

No cal dir cal que si vas al Barri de L'Eixample i coneixes algú que en el seu àtic tingui un bon pati, amb sort podràs veure el cel estrellat mentre sopes animadament amb el teu grup d'amics o familiars. Observar les estrelles és molt enriquidor si es gaudeix en companyia, no oblidis pensar si coneixes a algun aficionat a l'astronomia, us ajudarà a aprendre a entendre el nostre amic el cel!

Si no et fa res desplaçar-te i agafar el cotxe, pots anar al Pantà de Santa Fe, al Montseny, a uns 45 minuts de Barcelona. És un entorn natural privilegiat des del qual és fàcil veure les estrelles. Una altra possibilitat és pujar a la Mola del Parc Natural Sant Llorenç a Terrassa, un municipi també proper a la ciutat, i que facilita la desconnexió més absoluta.

Abans que t'organitzis per reservar un lloc a la teva agenda per veure les estrelles, et recomanem una cita ineludible per als veritables amants del cel estrellat. Es parlem d'un dels esdeveniments astronòmics més populars: Les llàgrimes de Sant Llorenç. Es tracta d'una pluja d'estrelles, que rep el seu nom per associar els estels fugaços amb les llàgrimes que va abocar Sant Llorenç aquesta nit. És un moment màgic total!

Photo Credit: Facebook Arenal Restaurante | Albert T M | Buscavientos