Barcelona sobre patins

Barcelona sobre patins

Vols conèixer d'una manera diferent una ciutat tan diversa com Barcelona? T'apassiona divertir-te amb tot tipus de gent i sentir que fas esport al mateix temps que fas turisme? Si t’apassiona el món dels patins, no deixis de calçar-te els teus i surt a descobrir Barcelona sobre patins. A més, a la ciutat hi ha tot tipus d'espais públics on poder treure-li el màxim rendiment als teus patins i practicar l'Skate Park a Barcelona. T’ho perdràs?

Barcelona sobre patins. Una experiència inoblidable

La capital catalana, pel fet de ser una ciutat bastant plana i accessible, és formidable per recórrer-la en mitjans de transport ecològics i eficients com la bicicleta o els patins. A més, des d'organismes com l'Associació de Patinadors de Barcelona (APB) s’organitzen tot tipus d'excursions, sortides i activitats durant tot l'any perquè sempre trobis una oportunitat de gaudir al màxim sobre patins.

Has viatjat sense els teus patins? No et preocupis, no et faltaran opcions per llogar i fins i tot comprar-ne uns no massa cars a tota la ciutat. Una vegada estiguis equipat, només és qüestió d'estudiar les diferents opcions i encaminar-te cap a on et portin les rodes, la motivació o la teva il·lusió.

On patinar a Barcelona

A més de poder anar pels carrers descobrint la ciutat, hi ha llocs i rutes específiques per a patinadors al llarg i ample de la ciutat. Per tant, patinar a Barcelona és tota una experiència que no et pots perdre i que segur que et fascinarà. Per exemple, l'Associació Roller Barcelona organitza classes totalment gratuïtes els dijous i els dissabtes al Passeig Garcia Faria, en les quals es recorre el litoral o el Parc del Fòrum.

Els divendres, en canvi, des del mateix punt de partida, realitzen una interessant ruta guiada, mentre que l'últim diumenge de cada mes organitzen una curiosa "ruta tortuga". Aquesta consisteix en què el més lent o menys experimentat és el que marca el ritme, amb la qual cosa és fantàstic per a tots aquells i aquelles que s'inicien en això de patinar.

Per la seva banda, la ja esmentada APB tampoc es queda enrere i organitza rutes els divendres. Una per més experimentats i una altra per novells anomenada "cargol". A més, compten amb tot tipus de rutes repartides per diferents barris de la ciutat com la ruta Bonanova, la ruta Camp Nou, la Carles III, la Ruta de Gràcia i moltes més. També fan classes i s'organitzen diversos esdeveniments esportius relacionats amb els patins. Una altra gran opció per descobrir Barcelona sobre patins és Roex.

Aquesta botiga està especialitzada en segona mà, i podreu trobar autèntiques gangues. A més, ofereixen classes gratuïtes. Ells recomanen rutes en llocs com el port vell i el Passeig de Colom, així com en carrils bici com el que va des de Plaça Espanya fins al Mirador de Colom pel Paral·lel. Així com la que va des d'allí fins al Fòrum pel passeig marítim. Les alternatives per patinar a Barcelona són moltes. Només cal que t'animis a provar-les!