Barcelona Nightclubs

Barcelona Nightclubs

Gaudir de les millors festes de Barcelona és possible amb el Free Pass del Youth Hostel Pere Tarrés. Com funciona? Simplement per allotjar-te al nostre alberg et facilitem un passi d'accés gratuït a les millors discoteques de la zona alta de Barcelona: Bikini, Otto Zutz Club, City Hall o Principal. Un altre any més, ballar tota la nit i gaudir de bona música i millor companyia és possible gràcies als passis gratuïts Barcelona nightclubs de l'Alberg Pere Tarrés. La millor manera de gaudir la vida nocturna de Barcelona!    

BIKINI BARCELONA

Avd/ Diagonal, 547 (Centre Comercial L’Illa Diagonal) Bikini és un dels locals més coneguts i camaleònics de Barcelona, funciona com a discoteca, sala de concerts, ball i actuacions en directe. Té sales amb diferents mides i estils que faran les delícies dels seus visitants. La seva situació, a escassos metres de l'Alberg Pere Tarrés al Centre Comercial L'Illa Diagonal, la fan una gran opció per a gaudir de la nit barcelonina.

OTTO ZUTZ CLUB

Calle Lincoln, 15 Ens traslladem fins al barri de Gràcia per presentar-vos Otto Zutz Club, que va suposar un canvi revolucionari en l'oci nocturn de la ciutat. Les seves 4 sales, diferenciades pels seus variats estils que van des del hip-hop fins als últims hits passant pel millor rock i pop internacional de les últimes dècades, fan que aquest club sigui un referent internacional.  

CITY HALL

Rambla de Catalunya, 2-4 A escassos metres de Plaça Catalunya està City Hall, un antic teatre rehabilitat en sala de festa que compta amb actuacions en viu dels millors DJ residents durant tota la setmana. Per la seva cèntrica ubicació i les seves sessions Dance i Techno, City Hall és una de les millors opcions per gaudir de la música electrònica a Barcelona.  

PRINCIPAL

La Rambla, 27 De nit, el Teatre Principal es transforma per oferir sessions de clubbing amb artistes internacionals en un ambient en el qual poder ballar i deixar-se portar fins a l'alba en plena Rambla de Barcelona. Sens dubte, Principal és una de les millors opcions per gaudir de l'oci nocturn barceloní. Les millors discoteques de Barcelona són gratuïtes, fins a les 2:00 de la matinada, amb el Barcelona Nightclubs de l'Alberg Pere Tarrés.

Allotja't amb nosaltres i gaudeix de la nit barcelonina!