Barcelona en un dia

Barcelona en un dia

Resulta complicat recomanar una visita d’un sol dia per Barcelona: aquesta ciutat té innumerables llocs per veure! Us proposem un passeig per Barcelona en un dia, pensant en que torneu ben aviat a visitar-nos!

Visita Barcelona en un dia!

Pel matí

El passeig comença a la sortida de metro de Catalunya L3 (línia verda) a la Rambla, el carrer més conegut de la ciutat. De baixada podràs veure com l’avinguda va canviant segons t’apropes al mar. Podràs visitar el mercat de la Boqueria, aturar-te davant la façana del Gran Teatre del Liceu i veure el Palau Güell al carrer Nou de la Rambla. També et suggerim que entris a la Plaça Reial i no et perdis els seus fanals, obra d’Antoni Gaudí.

Sortirem de la Plaça Reial pel carrer de Ferran, que ens porta fins a la Plaça de Sant Jaume, on trobaràs la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. Seguirem per la Baixada de la Llibreteria, un carrer per a vianants i paral·lel al de Ferran, fins a la cantonada amb el carrer del Veguer, on es troba el MUHBA (Museu d’Història de Barcelona). Seguiu-lo, us portarà fins a la Plaça del Rei d’època gòtica.

Continuarem per la Baixada de Santa Clara i arribarem a la part posterior de la Catedral de Barcelona. Continuarem pel carrer de la Pietat fins al carrer del Bisbe, on a mà esquerra pots veure el famós Pont del Bisbe. Abans d’arribar a la Plaça de la Catedral et proposem dos punts imprescindibles en la teva visita en un dia a Barcelona.

La primera és la plaça de Sant Felip Neri, a la que s’hi arriba pel carrer de Montjuïc del Bisbe. L’altre és la Casa de l’Ardiaca. Hi destaca per la bústia modernista a l’entrada i la seva tortuga i pel pati, visitable gratuïtament durant tot l’any.

El carrer de Santa Llúcia condueix fins a la mateixa porta de la Catedral de Barcelona. Recorda que pots entrar-hi gratuïtament durant tot el dia, excepte de les 13:00 a les 17:00, quan és de pagament.

Per la tarda

A continuació et proposem dues opcions per continuar la visita per Barcelona en un dia: (1) el Parc Güell o (2) la Sagrada Família. Ambdues acaben al Passeig de Gràcia.

Opció 1: El Parc Güell

Hauràs d’agafar el metro a la parada Catalunya L3 (línia verda) i anar fins a Lesseps (L3). En aquesta estació podràs comprar els tiquets per anar al Parc Güell, quelcom obligatori si no ets veí de la zona. Des de l’estació segueix les indicacions que trobaràs per arribar al Parc, no té pèrdua!

Llegeix aquí més informació sobre el Parc Güell

Opció 2: la Sagrada Família

Hauràs d’agafar el metro a la parada de Jaume I L4 (línia groga) a la Plaça dels Àngels, anar fins a Verdaguer i canviar a L5 (línia blava) per arribar fins a la parada de metro de Sagrada Família L5. Allà podràs contemplar l’obra més coneguda de Gaudí i una de les icones de la ciutat. Recorda: si vols visitar el seu interior hauràs de reservar amb antelació!

Llegeix aquí més informació sobre la Sagrada Família

El Passeig de Gràcia

En acabar, caldrà agafar el metro i anar fins a la parada de Diagonal (L3/L5). Des del Parc Güell agafa el metro a Vallcarca o Lesseps (L3 línia verda) i des de la Sagrada Família la L5 (linia blava). Aniràs a parar a la part alta del Passeig de Gràcia. En aquest bulevard hi trobaràs edificis emblemàtics del modernisme com la Casa Milà, Casa Batlló, Casa Amatller, Casa Mulleras... descobreix aquesta meravellosa avinguda barcelonina de camí a la Plaça de Catalunya.

Per la Nit: Poble Sec/Parlament

Una bona zona per sortir i conèixer la Barcelona de nit és el Poble Sec. S'hi arriba en metro baixant a la parada de Poble Sec L3 (línia verda). Et recomanem que vagis al carrer de Blai o al Carrer de Vila i Vilà. Tots dos són plens de bars i terrasses on anar a sopar o fer una copa.

Una altra opció és anar al carrer del Parlament -el carrer més hipster de Barcelona- al barri de Sant Antoni. Un carrer ple de bars, bodegues i restaurants on fer un merescut sopar.

Sigui com sigui, esperem que tinguis ganes de tornar a visitar-nos ben aviat!