Barcelona en parella

Barcelona en parella

Barcelona és una ciutat ideal en tots els sentits, també per viure-la en parella, ja que són moltes les activitats que fer, llocs romàntics per visitar, restaurants que transmeten la calma i intimitat sempre tan necessàries... Entre tanta varietat de propostes és fàcil perdre's, per això et descobrim el millors plans per viure Barcelona en parella. Simplement perquè us mereixeu dedicar-vos un temps, oi?

Plans per gaudir de Barcelona en Parella

Umbracle del Parc de la Ciutadella

L'Umbracle de la Ciutadella és un lloc meravellós. Al parc de la Ciutadella trobareu aquest edifici de 128 anys d'història en el qual poder aïllar-vos de bon matí de l'enrenou de la ciutat. El seu entorn natural amb plantes de boscos tropicals o subtropicals us facilitarà compartir temps junts. No deixeu de gaudir d'aquest lloc menys conegut, però tan recomanable.

Tractament relaxant en un bany àrab

T'aconsellem un lloc ideal relaxar-vos: els banys àrabs d'Aire Barcelona. Podreu gaudir dels seus tractaments recomanats (com els seus banys termals amb aromateràpia, massatges relaxants...) que us faran retrobar com a parella i tenir cura mútuament del vostre cos... i ment!

Sopars amb estrelles

Per finalitzar una jornada descobrint Barcelona en parella res millor que assistir a l'Observatori de Fabra, que és un altre dels clàssics romàntics més ben considerats de la ciutat. En els mesos d'estiu organitzen els Sopars amb Estrelles, et direm en què consisteixen. Quan s'endevina la nit s'inicia aquest esdeveniment sense igual, començareu amb un regal per al vostre paladar: la possibilitat de gaudir de l'àmplia oferta gastronòmica en clau astronòmica, a la qual segueix una conferència des d'un dels miradors més privilegiats de la ciutat. És una cita ineludible si de debò vols gaudir del moment.

Nits d'Estiu a La Pedrera

Si la música és un dels motors que us desperten cada dia, també pots optar per convidar a la teva parella a algun dels concerts de jazz en directe que s'organitzen a la terrassa de l'edifici de La Pedrera. Les Nits d'Estiu de La Pedrera és una activitat totalment pensada per als mesos d'estiu i per viure-la a ritme de jazz. Us prendreu una copa en un entorn privilegiat en el qual es fon arquitectura, música, nit, Barcelona, ¡i vosaltres dos!

Sopar romàntic al Born

Si el que prefereixes és organitzar un sopar romàntic a la llum de les espelmes que desprengui màgia, el Restaurant La Gambeta és una molt bona alternativa. És ideal per a sopars en parella gràcies a la seva il·luminació que brinda privacitat a cada taula. A més el seu interior de pedra natural i arcs de maó simplement us enamorarà. Després del sopar no oblideu passejar pel barri del Born i gaudir de la bonica Catedral del Mar que acabarà de donar llum a la vostra nit.