Barcelona Beach Festival

Barcelona Beach Festival

Barcelona és una ciutat amb una gran quantitat d'esdeveniments musicals. El Barcelona Beach Festival neix per fer-se un lloc entre els principals festivals de música de Barcelona. El pròxim 26 de juliol la platja de la Pau, al Port del Fòrum de Barcelona, s'omplirà amb els millors artistes del panorama House i Dance actual, entre els quals destaquen el suec Avicii o David Guetta.

Cartell

El Barcelona Beach Festival porta el millor de la música Dance. Avicii, David Guetta i Steve Angello són els caps d'un cartell que promet molta música i un gran espectacle. A aquestes tres figures se'ls sumen artistes de la talla de Juan Magan o The Zombie Kids. Per completar un dia ple de bona música trobem figures com Brian Cross, JP Candela, Fonsi Nieto, Joan Reyes, Quique Tejada, Oliver Schmitz, Marsal Ventura i Àlex de Guirior.

Entrades

Com en la majoria de festivals se segueix una política de preus que creix a mesura que s'acosta la data de l'esdeveniment. Les entrades es poden adquirir en punts de venda com Livenation, Misterentradas, Ticketmaster, Entradas.com, El Corte Inglés i Onetwotix. Al preu de les entrades se'ls s'afegirà 1 € que serà destinat com a donatiu a obres socials. Hi ha dos tipus d'entrades: Entrada general: Actualment  a 56 € + Despeses de gestió. L'entrada final és de 71 € + Despeses de gestió que es podrà adquirir a la taquilla o fins a completar les promocionades.

Entrada Premium: Actualment estan en promoció per 166 € + Despeses de gestió. L'entrada Premium final és de 181 € + Despeses de gestió a taquilla o un cop completada la quota de promocionades. Les entrades Premium es caracteritzen per tenir una zona habilitada al frontal de l'escenari, una entrada exclusiva al recinte, banys, zona de bars i càtering Premium, 3 consumicions gratuïtes, regal commemoratiu i altres sorpreses. No et perdis l'esdeveniment house de l'estiu, vine al Barcelona Beach Festival. Autor portada: Exit Festival / photo on flickr