On anar de tapes per Barcelona

On anar de tapes per Barcelona

Una de les tradicions més populars a Espanya són les tapes. Barcelona és una de les ciutats més cosmopolites de tot el país i això es veu reflectit en la seva diversitat cultural, varietat de museus i locals d’oci, espectaculars monuments històrics i, per descomptat, l’oferta de restaurants i bars especialitzats en tapes. Si visites la ciutat comtal i vols degustar les millors tapes de Barcelona, però no saps per on començar, a continuació et mostrem on anar de tapes per Barcelona perquè seleccionis el lloc que més t’agradi.

El Born. El barri del Born és, sens dubte, la zona per excel·lència de les tapes a Barcelona. Encara que durant els últims anys altres llocs han apostat per millorar l’art de les tapes, continua tenint les més variades tapes. Aquí podem trobar alguns dels restaurants més sofisticats especialitzats en les tapes. Acudeix amb la colla d’amics, parella o família al barri del Born i gaudiu de les seves exquisides tapes.

Tapes a Barcelona

Christopher Chan / Foter.com / CC BY-NC-ND

Barri Gòtic. Si no saps on anar de tapes per Barcelona, el barri Gòtic és una altra excel·lent opció. Juntament amb el barri del Born, recull la major oferta de restaurants i bars de tapes de tot Barcelona. Al Gòtic podem trobar des de bars senzills amb les tapes més típiques de Catalunya fins a restaurants on el disseny i la creativitat cobren especial importància en la creació i presentació de les tapes.

Les Rambles. A les Rambles de Barcelona es troben els bars més populars especialitzats en tapes catalanes. Et recomanem que vagis a menjar tapes per la zona del Mercat de la Boqueria i provis les tapes de croquetes, amanida de bacallà, carn i peix, totes elles tapes casolanes, són una veritable delícia. Si encara no saps on anar de tapes per Barcelona, no et pots perdre els bars i restaurants de la Rambla.

Tapes a Barcelona

Flickr.com user “deramaenrama” / Foter.com / CC BY

Barri de Gràcia. Juntament amb el barri del Born, el barri de Gràcia és un dels llocs més populars en l’oferta de tapes i plats de la cuina típica catalana. Aquí, els bars i restaurants compten amb una gran varietat de tapes, totes elles dotades de gran creativitat tant en la preparació i utilització d’ingredients com en la decoració i presentació. Si vols anar de tapes per Barcelona, no pots perdre’t les del barri de Gràcia, t’encantaran.

L’Eixample. Aquesta zona destaca, sobretot, pel disseny i sofisticació de les seves tapes. Aquí trobem bars i restaurants alternatius que ofereixen una gran varietat de tapes i plats de menjar amb una presentació i sabor exquisits. Si vols sortir una mica del comú i provar coses una mica diferents, a l’Eixample trobaràs una gran oferta de tapes que no et decebrà.

Descobreix els bars i restaurants de tapes a Barcelona i degusta les seves excel·lents tapes!

Remember To Breathe / Foter.com / CC BY-NC-ND