Activitats gratuïtes a Barcelona

Activitats gratuïtes a Barcelona

La ciutat de Barcelona organitza, cada any, centenars d’activitats en centres d’oci i espais oberts que promouen la cultura i l’entreteniment. No obstant, molts d’ells requereixen de la compra d’ una entrada i poden no ser accessibles a tothom. Però, i si t’expliquem que moltes de les activitats són gratuïtes i obertes a tots els públics, que ens dius? Sembla increïble però és cert, la ciutat comtal disposa de moltíssims esdeveniments gratis tot l’any. Si estàs interessat en conèixer les activitats gratuïtes de Barcelona , te les mostrem a continuació:

  • Concerts gratuïts a Barcelona. Moltíssims artistes ofereixen concerts gratuïts a la ciutat de Barcelona als quals pots acudir sense pagar res. A més dels concerts individuals, també tens festivals de música gratuïts com el Festival Barcelona Acció Musical o el Caixa Sabadell Etnival.
  • Cinema i teatre gratis a Barcelona. No fa gaire, les associacions de veïns i centres cívics dels diferents barris de Barcelona van començar a organitzar sessions de cinema i obres de teatre completament gratuïtes i obertes a tots els públics. A més, també s’estan organitzant festivals de cinema gratuïts com el Festival Internacional de Cinema, Pau i Drets Humans de Barcelona o el Futureshorts: Festival de curts europeus.
  • Museus, exposicions i art gratis a Barcelona. Organitzacions com el Gremi de galeries d’art de Catalunya o la Casa Elizalde, entre moltes altres, organitzen cada any exposicions de tot tipus, galeries d’art, etc. , totalment gratis. Així mateix, la majoria de museus, inclosos els més coneguts com el Museu Picasso o el MNAC, ofereixen entrada gratuïta el primer diumenge de cada mes.
  • Seminaris i conferències gratuïtes a Barcelona. Biblioteques, llibreries i fins i tot els edificis més coneguts de Gaudí, com la Pedrera, ofereixen xerrades, seminaris i conferències de gran interès i totalment gratuïtes.
  • Formació gratis a Barcelona. Aprendre idiomes, cursos d’informàtica, de programació i edició de vídeos, són només alguns dels cursos de formació completament gratuïts que pots fer a la ciutat de Barcelona. Busca el que més t’agradi i forma’t sense gastar res!
  • Activitats esportives gratuïtes a Barcelona. Per descomptat, les activitats esportives no podien faltar. Des de l’any 2009 , molts gimnasos de Barcelona ofereixen les seves instal.lacions de forma gratuïta a totes aquelles persones que es trobin desocupades. Així mateix, també compta amb activitats gratuïtes obertes a tots els públics, com classes de tai-txi o txi-kung, que es practiquen en parcs i espais públics de Barcelona.
  • Activitats per a nens gratuïtes a Barcelona. Barcelona tampoc s’oblida dels més petits i cada any organitza activitats, tallers, projeccions de pel·lícules, jocs, etc., gratuïts per als nens. Si tens fills, no pots deixar escapar l’oportunitat de descobrir la increïble oferta d’activitats gratis per a ells i portar-los a passar una bona estona sense gastar res.

Amb les activitats gratuïtes de Barcelona podràs aprofitar el teu temps d’oci i gaudir de la cultura, sense gastar ni un cèntim!

Photo credit: oriolsalvador / Foter.com / CC BY-NC-ND