Activitats gratuïtes a Barcelona per a nens

Activitats gratuïtes a Barcelona per a nens

La ciutat de Barcelona ofereix innombrables activitats, tallers i excursions guiades destinades a divertir i entretenir els més petits. En general, totes elles comporten un cost econòmic que no tots els pares es poden permetre, per això, a continuació, volem mostrar-te algunes activitats i espais que la ciutat comtal ofereix de forma totalment gratuïta. Als nens els encanta jugar i gaudir dels gronxadors dels parcs, per tant, una de les millors formes d'entretenir sense gastar és portant-los als millors parcs de Barcelona.

Un dels més populars i apreciats tant pels barcelonins com pels turistes és el Parc de la Ciutadella, on trobem espais destinats a persones de totes les edats. Aquí podreu gaudir d'un agradable passeig amb nens, la bellesa del llac i la seva cascada monumental i deixar que els petits juguin en els gronxadors. Un altre dels parcs de Barcelona que més agraden als més petits és el Parc de Diagonal Mar.

El més destacable d'aquest espai a l'aire lliure és seus tobogans gegants, els quals deixen als nens sorpresos i ofereixen una experiència única tant per a ells com per als pares, ja que la seva gran amplada permet que puguin llançar-se tots plegats. Una altra de les millors activitats per a nens que podem realitzar a Barcelona és una ruta amb bicicleta. Als nens els encanta passar bones estones amb els seus pares i quina millor manera de fer-ho que mitjançant activitats esportives?

La ciutat comtal ofereix paisatges espectaculars que no pots perdre't si decideixes visitar-la. Perquè els nens no es cansin en excés i pugueu gaudir tots junts dels paisatges de Barcelona, una bona opció és partir del Monument a Colom i seguir pel carril bici fins a la Barceloneta. Podeu seguir pel Port Olímpic i tornar per la part posterior del Zoo, vorejant-lo, fins a arribar al Parc de la Ciutadella. Ja que la ruta que us proposem finalitza en aquest emblemàtic parc, per què no portar una mica de menjar i organitzar un pícnic allà?

Els nens poden divertir-se i podreu reposar forces per tornar a casa o lloc d'allotjament amb bicicleta. A més de les activitats gratuïtes que podem realitzar a l'aire lliure a Barcelona amb nens, hi ha algunes empreses que s'encarreguen d'anunciar tallers, exposicions, obres de teatre i moltes més activitats tant amb un cost econòmic per entrada com totalment gratis. És el cas de Butxaca, un portal web on es mostra l'agenda cultural de Barcelona, amb tot tipus d'activitats destinades a usuaris de totes les edats. L'avantatge que ofereix aquest tipus de tallers és que, a més d'entretenir i divertir els nens, permeten ampliar el coneixement cultural.  

Autor Foto Portada: Michela Simoncini / photo on flickr