Activitats esportives a les platges de Barcelona

Activitats esportives a les platges de Barcelona

Amb l'arribada del bon temps ve de gust fer exercici a l'aire lliure. Practicar esport a la platja és un costum cada vegada més usual entre tots aquells que vivim en una ciutat com Barcelona la qual, a més, té la sort de disposar d'un litoral ple de platges i cales, veritables gimnasos d'accés totalment lliure per als amants de l'esport! Descobreix amb nosaltres quines activitats esportives pots fer a les platges de Barcelona, no et quedis quiet!

Activitats esportives a les platges de Barcelona

Comencem amb una activitat de risc: el vol en parasailing. Si t'agraden els esports d'aventura, res millor que gaudir del mar sobrevolant-lo en un paracaigudes conduït per una potent llanxa! És una experiència sens dubte espectacular i única que et farà viure Barcelona des de les altures.

Seguim amb esports atrevits. Què ens dius del flyboard? Podràs practicar-ho al Port Olímpic de Barcelona, a dues passes del centre de la ciutat! Consisteix en una aerotaula que es pot conduir volant unida a una moto aquàtica. Fins i tot podràs anar sota l'aigua mentre practiques els teus exercicis d'acrobàcia. T'aconsellem anar a veure aquest espectacle sense igual i llavors acabar de decidir-te. És una experiència de les atrevides!

Si el risc no t'acaba de convèncer, no et preocupis. Opta llavors per un terme mitjà: una excursió en caiac. Faràs esport, però d'una manera més contemplativa. Pots anar sol o acompanyat. Faràs exercici a la vegada que practiques orientació, navegació... La possibilitat de fer caiac a les aigües obertes de la Mediterrània vol dir gaudir d'un entorn d'inigualable bellesa. No t'ho perdis!

El Paddle surf, el surf o el windsurf són modalitats amb una filosofia en comú. El Paddle surf és la nova pràctica de surf que consisteix a remar mentre et sostens sobre la taula de surf. El windsurf és el surf a vela i consisteix en desplaçar-se per l'aigua sobre una taula similar a una de surf, però proveïda d'una vela. A Barcelona també són moltes les empreses que organitzen aquest tipus d'activitats en les seves diferents platges, no dubtis a informar-te!

Fer ioga a l'aire lliure a Barcelona significa viure la tranquil·litat i desconnectar mentalment. A la part baixa de la Vila Olímpica, per exemple, i a peu de platja, trobaràs zones amb equipaments adequats en zones en què practicar el teu esport favorit. T'acompanyaran unes vistes espectaculars i una brisa que et connectarà amb facilitat amb el teu Jo més profund. L'Hotel W i els seus espais pavimentats també són un bon lloc per participar d'aquest exercici vital.

Practicar running a les platges de Barcelona és fàcil. Per què? Perquè córrer acompanyat del so de la mar, en un ambient de desconnexió, amb espais habilitats, és més que recomanable i a la teva ciutat ho tens garantit. Pots córrer pel Passeig Marítim o simplement (diuen que és bo per a la circulació), per la vora de qualsevol de les platges de la ciutat!

Si no saps jugar a vòlei platja, a Barcelona trobaràs grups i clubs que t'ajudaran a aprendre aquest esport que segueix tenint tantíssims adeptes. Tan sols necessitaràs un grup d'amics, una xarxa (a les platges de Barcelona acostumaràs a trobar-les sense dificultat), i... ganes de passar-t'ho bé! Pots sol·licitar informació a associacions o escoles esportives de la ciutat, et sorprendran!

Si prefereixes fer esport, però gaudir de la tranquil·litat, res millor que navegar en veler i acabar la jornada gaudint del bonic capvespre en una de les platges del litoral barceloní.

Si creies que a les platges de Barcelona només trobaries persones prenent el sol i donant-se un banyet, ja veus que estaves equivocat! No hi ha excusa per mantenir-se en forma prop del mar.