Activitats a Barcelona per un cap de setmana

Activitats a Barcelona per un cap de setmana

¿Que només podeu escapar-vos durant un cap de setmana a Barcelona? No us preocupeu, perquè des de l'alberg de Barcelona Pere Tarrés, el millor alberg de la ciutat, us facilitem la feina i us recomanem les millors activitats per gaudir de la metròpoli en dos intensos, i també molt productius dies.

Dissabte de tradició

El vostre cap de setmana ideal a Barcelona ha de començar, sense cap mena de dubte, al Passeig de Gràcia, una de les artèries més importants de la ciutat. Aquesta via destaca per la seva arquitectura modernista i per la gran quantitat de botigues que trobareu. Podeu combinar un matí de shopping amb l'entrada a dos dels edificis modernistes més importants de la capital catalana: La Pedrera i l'emblemàtica Casa Batlló.

Després de recórrer tot el Passeig de Gràcia, arribareu fins a Plaça Catalunya, punt neuràlgic de Barcelona. Des d'allà, us dirigireu a la Rambla, una de les localitzacions més turístiques de la ciutat i porta d'entrada al laberint de carrers del barri gòtic. Deixeu-vos emportar per la màgia d'aquests carrerons, on us sorprendreu constantment entre places, esglésies, palaus i edificis institucionals. Un dels grans atractius d'aquesta zona és sens dubte la basílica gòtica de Santa Maria de la Mar i la Catedral de Barcelona. Després de tot el matí descobrint diferents llocs, segurament tindreu gana, i tenim la solució als vostres problemes. Podeu fer un descans per dinar al Mercat de la Boqueria, on es concentren un univers de colors i sabors i on trobareu tota mena de productes, des de peix fins fruites, sense oblidar les especialitats tan típiques com els embotits catalans.

Finalment, a la tarda la podeu visitar alguns dels molts museus que hi ha a Barcelona. Per aquesta zona, destaquen el MACBA, al cor del renovat barri del Raval, i el CCCB.

Diumenge de modernisme i platja

I diumenge, acabareu amb unes altres activitats a Barcelona per al cap de setmana, ja que descobrireu els grans clàssics del modernisme d'Antoni Gaudí. Començareu ben aviat visitant el Parc Güell, el gran exemple de la influència que van exercir els elements naturals en la seva obra. Continuareu aquesta ruta modernista per possiblement la joia de la corona, la Sagrada Família. Encara inacabada però que us deixarà sense alè igualment. A banda de delectar-vos amb el seu exterior, també teniu l'opció d'entrar dins de la basílica.

Finalment, podeu posar punt final a aquesta ruta modernista visitant el recinte més gran d'Europa en estil modernista, l'Hospital de la Santa Creu i Santa Pau al barri del Guinardó.

Per acabar el diumenge per la porta gran, us recomanem gaudir d'un bon àpat davant del mar, a la platja de la Barceloneta. Durant el recorregut fins a la platja passareu per dos dels llocs amb més història de Barcelona, el Parc de la Ciutadella i l'Arc de Triomf.

Finalment, el punt final a la vostra visita el posareu amb l'espectacle de la Font Màgica de Montjuïc, una enorme font amb la façana del Palau Nacional de fons. Un autèntic espectacle de música, aigua i colors que no us podeu perdre.