Què fer a Barcelona quan plou?

Què fer a Barcelona quan plou?

Barcelona és una ciutat assolellada i de temperatura agradable, plena de vida en què sempre podràs realitzar qualsevol tipus d'activitat a l'aire lliure i gaudir la màgia de la Ciutat Comtal.

Però... Què passa quan plou? Són pocs els dies plujosos, però, quan succeeixen, ens sorgeix la qüestió de què fer a Barcelona quan plou.

Perquè això no et passi, t'hem preparat un article amb les activitats indoor més destacades per fer a Barcelona.

On refugiar-se a Barcelona quan plou?

Un dels punts forts de la ciutat comtal és que compta amb una perfecta xarxa de línies de metro que uneix tots els punts de Barcelona, conformant la connexió ideal per als que necessiten d'elles, i fer-los arribar a qualsevol espai de la ciutat i gaudir de seus plans lúdics.

Cadascuna d'aquestes estacions barcelonines estan a prop dels principals atractius turístics que ofereix la ciutat, tant si et ve de gust un pla a l'aire lliure com en un lloc de recer de la pluja, i on et podràs refugiar i saber què fer a Barcelona quan plou.

Pots anar de compres o veure una pel·lícula en un centre comercial, assistir a les obres de teatre que es representen a les sales de Barcelona o desprendre tota aquesta adrenalina que tens dins en una activitat indoor, ja sigui un recorregut amb kart, viure una nova experiència amb un Escape room, o anar-te a les bitlles amb els teus amics.

I què em dius de donar-te un homenatge a aquests restaurants tradicionals de Barcelona per gaudir de la seva gastronomia?

Un dia plujós al Centre comercial Les Arenes

El Centre Comercial Les Arenes és un dels llocs més emblemàtics de Barcelona. Ple de botigues i espais coberts per gaudir d'una de les zones amb més història a Barcelona.

Està situada en una antiga plaça de toros i la seva característica forma circular amaga molt oci en ple centre de Barcelona. Botigues, cinema, restaurants i un espectacular mirador amb una de les millors vistes de la ciutat comtal: la muntanya de Montjuïc, són el secret del seu encant.

Una tarda de teatre o musical al Paral·lel

Barcelona és una ciutat en la qual hi ha molts teatres, i en la qual a cada racó dels seus carrers trobaràs art per tot arreu. Només a la ciutat hi ha més de cinquanta sales que ofereixen diàriament espectacles teatrals i musicals de tot tipus, gustos i butxaques.

Molt a prop de l'estació de metro de Paral·lel i a pocs minuts de Plaça Catalunya, tens a la teva disposició els espectacles del Teatre Condal, el Teatre Victòria, El Molino, Barts i el Teatre Tantarantana.

Arreu de la ciutat tens altres teatres interessants com el Teatre Nacional de Catalunya, prop de la parada de metro de Glòries o la sala Becket, al costat de l'estació de Poblenou.

Qualsevol d'elles és ideal per a aixoplugar-te de la pluja. T'ho passaràs d'allò més bé amb una bona representació amb professionals de categoria!

Sent l'adrenalina en una cursa de karts indoor

Si et van les emocions fortes, Barcelona és la millor ciutat per viure-les quan fa sol i també quan plou. En aquests dies, competir amb els teus amics en una cursa de karts, saber qui és el guanyador. És el pla perfecte!

El karting indoor és un dels exemples de diversió d'alt voltatge amb el qual podràs competir amb els teus amics en una frenètica cursa de karts sense mullar-te.

A Sant Feliu de Llobregat, a pocs minuts de la ciutat comtal des de l'estació de Sants es troba el Karting Indoor Barcelona, un dels més emblemàtics de la ciutat i en el qual l'experiència única està assegurada.

Cansat de tantes activitats? Un bon moment de relax és idoni i és que per descansar d'un dia ple d'activitats a Barcelona, tens a la teva disposició, i molt a prop de l'estació de Sants, l’alberg de Barcelona de Pere Tarrés.

Barcelona és una ciutat que ofereix moltes possibilitats d'oci, faci sol o plogui, i amb totes elles gaudiràs al màxim. Descobreix-les i passa-t'ho d'allò més bé!