9 llibreries úniques de Barcelona

9 llibreries úniques de Barcelona

Barcelona és una ciutat cosmopolita, vibrant i plena de cultura. En els seus carrers principals o amagades en els seus carrerons, pots trobar llibreries on perdre't, trobar exemplars únics i sorprendre't amb espais on gaudir de la lectura amb un cafè. Et presentem 9 llibreries úniques de Barcelona.

9 llibreries úniques de Barcelona que no et pots perdre

  1. Altair Viatges: Fundada el 1979, compta amb un dels millors catàlegs de llibres de viatges de tot Europa. Un lloc molt especial on reunir-se i viatjar amb la imaginació, gràcies a trobades culturals i taules rodones al voltant del món dels viatges. Té una cafeteria al soterrani per acompanyar la lectura.
  1. La cèlebre franquícia Casa del Libro té un fascinant establiment a Rambla de Catalunya. A més de la seva amplíssima col·lecció de llibres de totes les especialitats, té un jardí on podràs seure a gaudir de la lectura.
  1. Re-read és la llibreria low cost de Barcelona per excel·lència. Amb preus imbatibles, l'economia no serà una excusa per gaudir d'un bon llibre. Pots comprar-ne un per 3 euros, 2 per 5 euros i 5 per 10 euros.
  1. La llibreria Millà, situada entre el Liceu i el Romea, els grans teatres de la ciutat, és el paradís per als amants de l'art interpretatiu. Està especialitzada en fullets de teatre de tots els gèneres.
  1. Norma Còmics és una llibreria de culte per als aficionats de la vinyeta. Presumeix de tenir una enorme col·lecció, des dels grans clàssics als més actuals. A més, compta amb una secció per als cinèfils.
  1. La misteriosa llibreria Gigamesh és el punt de trobada dels fanàtics de la ciència ficció. Un lloc per perdre’s entre fantasia, terror i relats de subcultura. Per si fos poc, l’any 2002 va ser la primera a editar Juego de Tronos en espanyol.
  1. Casa Anita és un espai per als més petits de la casa, tot està pensat perquè s’apassionin per la lectura des de la més primerenca edat. Té un amplíssim catàleg amb llibres per a totes les edats, des dels llibres per als nadons que no saben llegir, fins a una petita secció per a adults. Un univers de contes, poesies, àlbums il·lustrats, que conviuen amb titelles i jocs de paper.
  1. En una bella mansió modernista es troba la luxosa i elegant Llibreria Antiquària Camelles. Per accedir al seu interior, has de prendre un antic ascensor. És molt curiós descobrir la seva col·lecció de llibres rars i molt exclusius. Si bé els preus són elevats, val la pena visitar aquest temple de la literatura.
  1. L'animada llibreria Laie és un lloc on es donen cita autors i lectors a la recerca de les últimes novetats tant nacionals com internacionals. Compta a més amb una cafeteria on passar la tarda al costat d'un bon llibre, i un espai gastronòmic on degustar plats catalans.

Estem segurs que si t'apassiona la lectura, Barcelona et permetrà trobar petites joies literàries en llibreries úniques i recórrer els racons per on passejaven els protagonistes de les teves novel·les preferides. Si viatges a Barcelona, ​​serà un plaer per a l'equip del Youth Hostel Pere Tarrés donar-te els millors consells per gaudir de la ciutat.