5 Plans divertits amb nens a Barcelona

5 Plans divertits amb nens a Barcelona

Barcelona compta amb racons increïbles que als més petits de la casa els encantaran. Aquests són els cinc millors plans divertits amb nens a Barcelona.

5 Plans divertits amb nens a Barcelona

1.-Passeig pel Parc de l'Oreneta: Viatge en un tren de vapor

A la part alta del barri de Sarrià es troba el Castell de l'Oreneta, un parc que gaudeix de bona fama pel seu conegut circuit de trens a escala dirigit pel Centre d'Estudis Modelisme Vapor de Barcelona. Els 636 metres de via ferroviària compten amb una de les màquines europees de major antiguitat. Una experiència genial per viure en família cada diumenge al matí, excepte festius, i descobrir el bonic parc, que és en realitat un bosc dins la ciutat. En ell hi ha diverses àrees de descans i de joc per als més petits, però també per als grans, ja que una d'elles fins i tot té taula de ping-pong. A la part alta del parc hi ha zones de pícnic amb excel·lents vistes panoràmiques de Barcelona.

2.- Aquarium de Barcelona

Passejades entre taurons

Per als amants del mar i dels animals, un dels plans més divertits amb nens a Barcelona és una escapada a l'Aquarium. En els seus aquaris mediterranis i tropicals habiten tot tipus d'espècies marines. Els taurons mai han estat tan a prop! A més, l'Aquarium ofereix un divertit joc de pistes, amb el qual mentre es va resolent els nens aprenen moltes curiositats del fons del mar.

L'aniversari més original

Per celebrar un aniversari, aquest centre compta amb una sala adaptada per a això. Sens dubte és un dels millors llocs imaginats per fer una bona festa i impressionar als convidats. 

3.- Excursió al Tibidabo: Un parc d'atraccions dels de tota la vida

Un dels llocs més representatius de Barcelona és el Tibidabo, el parc d'atraccions més antic d'Espanya. Les seves atraccions són pròpies de fira, entre les quals destaca el Giradabo, una sínia panoràmica a la vora del turó que ofereix unes vistes increïbles de la ciutat, o l'avió panoràmic. Per la seva banda, la sala dels miralls deformants Miramiralls diverteix molt als nens. El Tibidabo compta, a més, amb zones habilitades per realitzar picnics amb gronxadors i fonts. De nit, el parc ofereix un espectacle nocturn amb el qual els més petits gaudiran molt.

4.- Perduts pel Laberint d'Horta

Aquest jardí neoclàssic és el més antic de Barcelona, ​​ja que data del segle XVIII. En el seu interior hi ha un laberint format per xiprers, molt semblant al d'Alícia al País de les Meravelles. Els nens s'ho passaran d'allò més bé jugant a fet i amagar pels seus racons o buscant granotes a l'estany.

5.- Bosc de les Fades

També de conte és aquest bar, situat en un dels carrerons que dóna a la Rambla. El bar del Museu de Cera de Barcelona, ​​com el seu nom indica, sembla un bosc propi dels contes de fades gràcies a la seva decoració, plena d'arbres, sostres estrellats, cascades i ponts en els quals es banyen les fades, nans i tota mena de criatures fantàstiques. Aquesta ambientació, amb les seves pròpies tempestes, el converteix en un lloc ideal per incloure entre els plans amb nens a Barcelona. Barcelona és una ciutat plena de plans divertits per fer amb nens. Si busques un allotjament per gaudir en família, l'Alberg Pere Tarrés és la millor opció. Un allotjament modern i acollidor a un preu sense igual.