5 plans de Cap d’Any a Barcelona que no et pots perdre

5 plans de Cap d’Any a Barcelona que no et pots perdre

Adéu 2019, benvingut 2020! Sens dubte, la nit de Cap d'Any és un dels moments més especials, i esperats.

No perdis l'oportunitat de celebrar l'arribada de la nova dècada al costat de les teves persones més estimades amb un d'aquests plans per Cap d'Any a Barcelona, i amb els quals gaudiràs d'una nit màgica i inoblidable.

Celebració a Maria Cristina

Un dels millors plans per celebrar el Cap d'Any a Barcelona és anar a l'espectacle que es celebra a la zona de l'Avinguda de Maria Cristina.

Es tracta d'un dels esdeveniments més multitudinaris a Barcelona, al voltant de 70.000 persones es concentren cada any per gaudir d'aquest espectacle de Cap d'Any.

Però a més, des de 2014, es rep l'any a Barcelona amb aquest espectacle de música, color i pirotècnia a la màgica font de Montjuïc. No et perdis aquest pla per Cap d'Any!

Restaurants amb un encant especial 

D'altra banda, si la teva idea és gaudir d'aquest dia al costat dels teus amics i coneguts en un lloc més íntim, i sense tanta aglomeració de persones, hi ha l'opció de sopar en alguns restaurants que tenen un encant especial i que preparen una nit màgica per acomiadar l'any.

Existeixen molts tipus de restaurants i, en funció dels gustos, podràs trobar tot tipus de cartes, menús i ofertes gastronòmiques.

Gaudir de la nit barcelonina

Després de menjar els 12 raïms i brindar, ja sigui a casa, en algun restaurant a l'Avinguda Maria Cristina, arriba el moment de moure l'esquelet. Barcelona està plena de bars i discoteques per celebrar l'entrada de l'any amb magnificència depenent dels teus gustos musicals i del teu pressupost. Això sí, és molt important que reservis les entrades per anticipat per no quedar-te sense elles o haver de pagar fins al doble en les taquilles.

Una de les grans opcions per començar l'any de forma especial és sortir a ballar a les discoteques més mítiques de Barcelona. Al tractar-se de la nit de Cap d'Any podràs gaudir de diverses ofertes i promocions que no estarien al teu abast la resta de l'any. Aprofita't d'elles!

La gran festa del Poble Espanyol

Un dels plans més populars per gaudir del Cap d'Any és la gran festa què s'organitza al Poble Espanyol.

Porten 30 anys celebrant aquest esdeveniment, que any rere any es reafirma com una de les grans festes de Cap d'Any a Barcelona i de les més emblemàtiques. Podràs viure les campanades en un bon ambient; hi haurà raïm, cotilló, copes i bona música fins a les 6 de la matinada.

A casa i en família

Finalment, no s’ha de desmerèixer el fet de poder celebrar l'arribada de l'any nou a casa i en família. Reunir els amics, preparar un bon sopar i compartir els moments especials dels últims 365 dies també és una bonica manera de tancar el 2019.

El 2020, i per tant una nova dècada, ja és aquí. I una enorme opció per celebrar la seva arribada és allotjar-te a l'alberg Barcelona de Pere Tarrés, des d'on podràs accedir molt fàcilment i sense problemes a les diferents activitats que se celebren la nit de Cap d'Any.