5 llocs tranquils de Barcelona que no et pots perdre

5 llocs tranquils de Barcelona que no et pots perdre

Segur que ja coneixes els llocs típics o més coneguts de Barcelona als que tothom va. Però moltes vegades també necessites allunyar-te de l'accelerat ritme de la ciutat i relaxar-te amb un bon passeig, amb la lectura d'un llibre o, simplement, escoltant el silenci. A Barcelona és possible! Avui et recomanem 5 llocs de Barcelona que no et pots perdre i en els quals recargarás les piles. Segueix-nos!  

Comencem amb l'Hospital de Sant Pau. Sant Pau, a més de ser un dels hospitals més reconeguts a nivell internacional per la seva tasca en l'àmbit sanitari, val la pena perquè és Patrimoni de la Humanitat des de fa 20 anys. Si vols fer una bona passejada pels carrers d'aquesta joia del modernisme i fer-ho sense presses, et recomanem gaudir pas a pas de cada detall de la seva arquitectura!  

El Monestir de Pedralbes és un altre lloc de Barcelona que transmet pau. El monestir és un edifici d'estil gòtic català que convida a relaxar-se. Per què? Perquè pots passejar pel seu claustre o admirar l'interior del seu monestir i sentir un gran respecte pel passat. És un lloc que no et deixarà indiferent perquè et convidarà a desconnectar de la realitat.  

Al Barri del Raval, situat al districte de Ciutat Vella, també trobaràs la tranquil·litat que busques. Pots simplement passejar amb calma pels seus carrers, conèixer a persones de diversos països i cultures, comprar en comerços i botigues alternatives... O pots optar per visitar els voltants del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) o el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) on el passat del barri, i el present (i fins i tot futur) s'uneixen. Les edificacions de tipus modern es barregen amb els antics habitatges rehabilitats que ens recorden part de la nostra història.  

El Parc del Laberint d'Horta no és un parc qualsevol. A la tranquil·litat de qualsevol parc s'afegeix que és un lloc idíl·lic, totalment de pel·lícula. Pots visitar els seus jardins d'estil neoclàssic i romàntic que han servit d'escenari per a conegudes pel·lícules, com la d' "El perfum". Si vols conèixer els recorreguts del seu laberint, escoltar el so de l'aigua de les seves fonts i cascada, o simplement seure a observar les persones, escoltar com els ocells alcen el vol, aquest és el teu lloc!  

El Call o barri jueu és un dels barris que conformen el Barri Gòtic i un dels llocs en què et recomanem perdre't. Pots passejar pels seus carrers estrets, i un tant foscos, carrerons d'un encant molt misteriós. Seu i llegeix una bona novel·la, sobretot alguna ambientada a Barcelona i que t'ajudarà a acabar de traslladar-te. La tranquil·litat es troba fàcilment en aquest barri, de gran tradició i història.

En aquests llocs que t'hem recomanat no trobaràs soroll, contaminació, estrès... trobaràs la tranquil·litat tan necessària per sobreviure en el dia a dia!