3 llocs per patinar sobre gel a Barcelona

3 llocs per patinar sobre gel a Barcelona

Arriba el fred a Barcelona, i una de les millors activitats que es poden fer a la ciutat per gaudir d'aquesta època de l'any és anar a patinar sobre gel.

Una activitat divertida, per a tots els públics i totes les butxaques, que us permetrà delectar-vos amb divertides caigudes i moltes rialles. Així, en aquest nou post us recomanem els tres millors llocs per patinar sobre gel a Barcelona.

Pista de gel a l’Illa Diagonal

Situada al centre comercial de l'Illa Diagonal, es troba una de les poques pistes de gel que, de forma intencionada, obre a l’hivern. Patinar en aquesta pista de gel a Barcelona és una experiència màgica, igual que la ciutat de Barcelona.

La pista s'instal·la al bell mig del centre comercial, a la zona exterior, on es troben totes les terrasses, i és una molt bona opció per a gaudir d'aquesta activitat en família. Es troba oberta del 29 de novembre fins al 20 de desembre i del 21 de desembre al 12 de gener, i és el llocs perfecte on tant els més petits com els més grans podreu gaudir del plaer de patinar sobre gel.

Oi que és interessant? Doncs tot seguit us expliquem més sobre els diferents llocs per patinar sobre gel a la capital catalana.

Skating Club i Pista de Gel del Barça

En aquest cas, podreu gaudir de les dues pistes i d'una estona de patinatge sobre gel en qualsevol moment de l'any.

L’Skating Club es troba al centre de Barcelona (carrer Roger de Flor) i es tracta d'una aposta segura per passar-ho bé amb els patins. Podeu anar qualsevol dia de la setmana a fer els vostres girs i piruetes.

D'altra banda, hi ha també l'opció d'anar a un altre dels llocs per patinar a Barcelona més emblemàtics, i té ànima blaugrana!

Als peus de Camp Nou i del Palau Blaugrana teniu també l'oportunitat de mostrar el vostre nivell patinant a un preu assequible per a totes les butxaques. Això sí, cal destacar que tot i que està oberta tots els dies de la setmana, moltes vegades hi ha una part reservada als entrenaments i competicions dels equips de patinatge artístic i hoquei gel del club culé.

Kaliu Park

Finalment, per arribar a l'última pista de gel que us recomanem haureu de moure-us una mica, però us prometem que mereixerà la pena. Agafant el metro o el servei de rodalies de RENFE, arribareu a la ciutat veïna: l'Hospitalet de Llobregat.

Al centre comercial La Farga es troba l'espai lúdic Kaliu Park. Compta amb una pista de gel que pot presumir de ser una de les més grans d'Europa. A més, a l’època de Nadal, els més petits gaudiran de l'oportunitat de conèixer al Pare Noel en persona, al patge reial de Ses Majestats i als Reis Mags d'Orient. Un espai únic on tant grans com nens podreu passar una estona inoblidable.

Així que no deixeu que el fred us pari, i aprofiteu el vostre allotjament a l'alberg a Barcelona de Pere Tarrès per passar una estona especial i única en algunes de les pistes sobre gel que té la ciutat comtal.