24 hores a Barcelona: El que no et pots perdre

24 hores a Barcelona: El que no et pots perdre

Barcelona, amb més d'un milió i mig de persones i una superfície de més de cent quilòmetres quadrats compta amb una àrea metropolitana molt més gran. La capital catalana és una ciutat enorme que recull més de vint segles d'història i l'essència resulta difícil de concentrar en unes poques paraules. Avui, seguim una ruta que ens permet apropar-nos a la naturalesa de la mateixa, i volem compartir-la amb tu: 24 Hores a Barcelona. T'uneixes a nosaltres?  

Llocs que visitar a Barcelona abans de marxar

Si estàs de visita, comprovaràs ràpidament que Barcelona és una ciutat còmoda per al turista. És senzill moure's en transport públic, i fins i tot té targetes com la T-Dia especialment preparades per a això (compta amb desplaçaments il·limitats per la zona 1 de Barcelona), i no costa molt fer-ho en bicicleta o a peu

Et recomanem que comencis la teva aventura als peus de la Diagonal amb Passeig de Gràcia. Fins allà pots anar en metro o en autobús, i et serà senzill apropar-te a peu si et trobes en una zona cèntrica de la ciutat. Des d'allà, tindràs accés a un gran nombre de monuments modernistes propers a l'avinguda, i si no tens massa interès en ells, el Passeig de Gràcia concentra alguns dels més importants. Baixa per aquest fins a La Pedrera, la Casa Lleó i Morera i la Casa Batlló fins a la Plaça Catalunya. Aquest serà el punt neuràlgic d'aquesta ruta breu; un lloc on descansar abans de baixar cap al mar o perdre't pels carrers antics del Gòtic o del Raval.

Amb la Rambla davant, podràs desviar-te en pocs minuts cap al famós Mercat de la Boqueria, el Museu d'Art Contemporani (MACBA) o la Fàbrica Moritz, o bé tornar sobre els teus passos i visitar la Catedral de Barcelona o la Plaça Sant Jaume (on s'ubiquen l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat).

Més enllà, podem seguir amb una tarda tranquil·la des del metro d'Urquinaona (L1-L4) cap al zoològic i el Parc de la Ciutadella, una de les zones verdes més grans de tot Barcelona. També hi ha l'opció de perdre'ns a través del barri Gòtic o prosseguir per la Rambla a peu o en transport públic cap al Port Vell. Allà, les drassanes ens esperen al costat del Monument a Colom i el famós mirador. Si som amants del mar, aquí podrem gaudir d'una nit al tranquil barri de la Barceloneta, amb restaurants amb productes centrats en el mar i en el mercat, o dirigir-nos cap una de les zones més chic de la ciutat: el Port Olímpic, on el Casino de Barcelona, l'Hotel Arts i algunes de les discoteques amb més ambient de la ciutat ens esperen.  

La tarda-nit també la podem aprofitar per a una visita exprés als exteriors de la Sagrada Família o de l'Hospital de Sant Pau; la nit a l'Avinguda Gaudí amb un sopar de categoria ens transportarà de nou cap al nostre alberg amb la dolça sensació d'haver gaudit de tot un dia d'emocions. Aquestes són algunes idees de coses que pots fer en 24 Hores a Barcelona, però la ciutat ofereix tantes possibilitats i és tan variada que s'adapta a tots els estils. Vine i gaudeix de Barcelona!